Over Pals Letselschade

Letselschadebureau Pals behartigt de belangen van slachtoffers met letselschade. Dat doen we al 70 jaar. In onze dagelijkse praktijk komen we slachtoffers tegen die (ernstig) letsel opliepen na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout. Als letselschadebureau staan we je bij op juridisch, financieel en arbeidsrechtelijk gebied. Maar liefst 95 procent van onze cliënten ontvangt een schadevergoeding. Wij helpen je bij het inventariseren van de schade en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Een schadevergoeding is niet alles

Wij geloven dat je na het oplopen van letselschade meer nodig hebt dan wat een letselschadespecialist kan bieden. Naast het hele proces van een letselschadevergoeding claimen krijg je mogelijk ook te maken met allerlei veranderingen in je persoonlijke situatie, thuis of op het werk. Ook hierin verdien je de beste begeleiding zodat je de draad van je leven weer zo snel mogelijk op kan pakken. Een letselschadespecialist van ons letselschadebureau neemt je zo veel mogelijk zorgen uit handen. Zodat je je kunt richten op het allerbelangrijkste: je herstel.

Aandacht voor je herstel

OverOns_1_Pals.jpg


Na een ongeval kost het vaak tijd om lichamelijk maar ook emotioneel en sociaal te herstellen. Je moet leren omgaan met verdriet, pijn of verlies. Door onze ervaring met slachtoffers weten we hoe belangrijk het is voor je totale herstel om ook hier aandacht aan te geven.

Lees verder

Pals Letselschade behartigt je belangen

Letselschadebureau Pals brengt de gevolgen van je letsel in kaart en helpt de schade te verhalen op de tegenpartij. We zorgen ervoor dat je op tijd een voorschot hebt om de eerste zware periode door te komen. Daarna gaan we voor een rechtvaardige vergoeding – met inbegrip van smartengeld – waarmee je kosten ook voor de lange termijn zijn gedekt. En hoewel het in de meeste gevallen niet nodig is, laten we als het moet een letselschadeadvocaat de vergoeding vorderen in de rechtbank.

Kwaliteit

Als je een ongeval hebt gehad komt er veel op je af. Wist je dat je behalve je materiële schade ook je letselschade vergoed kunt krijgen? Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar hulp? En wie moet je eigenlijk inschakelen om je schade vergoed te krijgen?

Voor het vergoeden van je letselschade kun je terecht bij een letselschadespecialist. In de meeste gevallen wordt letselschade In Nederland geregeld zonder tussenkomst van een rechter. Je hoeft dus ook geen advocaat in te schakelen.

De letselschadespecialisten van Pals Letselschade zijn gekwalificeerde Nivre registerexperts. Ook onze junior experts volgen daar een opleiding voor. En omdat wij kwaliteit en transparantie heel belangrijk vinden, is Pals Letselschade ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Jaarlijks worden we gecontroleerd op het naleven van de richtlijnen van het NKL. Met dit keurmerk kunnen letselschadeslachtoffers dus nog makkelijker onze kwalitatieve dienstverlening herkennen.

Kortom, als je kiest voor Pals Letselschade ben je verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

"De rust waarmee Shenna werkt, de ruimte voor persoonlijk menselijk contact (empathie) zelfs het mindere nieuws wist ze goed en begrijpelijk over te brengen waardoor ik niet in de stress geraakte net mijn ptss ten gevolge van het ongeval. Bedankt ook vooral voor het lachen Shenna." - Emanualson, 9 februari 2021

Brandmeester Groep

logo BRANDMR_BALLON_RGB.png

Sinds januari 2020 zijn wij onderdeel van Brandmeester Groep. Brandmeester Groep is een solide organisatie met ervaren juristen en advocaten. Het heeft een ruime ervaring in diverse vormen van juridische dienstverlening. Naast Pals Letselschade zijn ook BrandMR en BSA onderdeel van Brandmeester groep.

Pals heeft ruim 70 jaar ervaring en heeft voor ruim 63.000 mensen mogen zorgen. We zijn aangesloten bij alle belangrijke gedragscodes en keurmerken. Zeer regelmatig laten we onze dienstverlening door onafhankelijke partijen controleren op kwaliteit. Zo weet u dat u bij ons in vertrouwde handen bent en kunt u zich focussen op het belangrijkste: uw herstel.