Pals Letselschade is een letselschadebureau met vestigingen in het hele land. We zorgen voor mensen. Mensen die als gevolg van een ongeval of medische fout letsel hebben opgelopen. Dat is een zeer ingrijpende gebeurtenis. We helpen door te luisteren en te zorgen voor erkenning en begrip.

We zijn niet alleen bezig met het verhalen van de financiële schade. We zijn ook bezig om mensen, zo veel als mogelijk, weer terug te brengen naar hun oude leven. We werken daarvoor vaak samen met artsen, fysiotherapeuten, re-integratie- en revalidatiedeskundigen en een diverse groep overige hulpverleners. We hebben de kennis en de mensen ‘in huis’ om met ervaren advocaten te procederen als de onderhandelingen niet tot de juiste erkenning leiden.

We hebben ruim 70 jaar ervaring en hebben voor ruim 63.000 mensen mogen zorgen. We zijn aangesloten bij alle belangrijke gedragscodes en keurmerken en laten ons zeer regelmatig door onafhankelijke partijen controleren op kwaliteit van dienstverlening. Zo weet u dat u bij ons in vertrouwde handen bent en kunt u zich focussen op het belangrijkste: uw herstel.

Namens de directie van Pals Letselschade

 

 

Onze aanpak Onze letselschadespecialisten Onze klanten aan het woord