Als u letselschade heeft opgelopen door een ander, dan heeft u recht heeft op een schadevergoeding.  Dat bepaalt de Nederlandse wetgeving.  Om een schadevergoeding te krijgen, moet u de tegenpartij aansprakelijk stellen. Dat kunt u zelf doen, of u kunt hulp vragen van een letselschadespecialist zoals Pals Letselschade.

Ondersteuning bij letselschade?

Bel ons vrijblijvend voor ondersteuning 0800 – 899 85 33. Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

✔ Werkzaam in alle regio’s in Nederland
✔ Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
✔ 60 jaar bewezen succesvol
✔ 63.000 slachtoffers gingen u voor
✔ Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Waarom aansprakelijk stellen?

Na een ongeval heeft u meestal schade, zoals aan uw auto en kleding. Daarnaast heeft u wellicht ook letselschade. Als u schadevergoeding wilt ontvangen dan moet u de persoon die u schade heeft toegebracht aansprakelijk stellen. Uw letselschadezaak begint op het moment dat de aansprakelijkheid wordt erkend.

Wie betaalt de kosten voor het aansprakelijk stellen?

Bij letselschade heeft u recht op juridische bijstand. Dit valt onder rechtsbijstand. De kosten van een letselschadespecialist of letselschade advocaat worden vergoed door de tegenpartij, zolang de aansprakelijkheid wordt erkend.

Wat doet een letselschadespecialist

Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij bij letselschade is slechts één van de onderdelen van het schaderegelingstraject bij letselschade. Bij het realiseren van een schadevergoeding komen meer onderdelen kijken:

  • Bewijzen dat de tegenpartij schade en letselschade veroorzaakt heeft
  • Berekenen hoe hoog de huidige schade is
  • Berekenen hoe hoog mogelijke toekomstige schade is
  • Medisch en arbeidsdeskundig advies
  • Juridische afwikkeling letselschade zaak

Waarom Pals Letselschade?

Pals Letselschade helpt u als onafhankelijke letselschadespecialist bij het hele proces van aansprakelijk stellen. Alle specialistische kennis en ervaring om uw letselschade zaak succesvol af te ronden is aanwezig.

Het gehele traject, van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, het maken van actuariële berekeningen, het verlenen van medische en arbeidskundig advies en het afwikkelen van uw letselschadezaak in vertrouwde handen.