Als u door een ongeval (blijvend) letsel heeft opgelopen bent u gebaat bij professioneel juridisch advies over de letselschade. Pals Letselschade beoordeelt kosteloos de haalbaarheid en geeft u gratis juridisch advies bij letselschade. Indien er een aansprakelijke derde is dan behandelen wij uw letselschadezaak kosteloos en bent u gegarandeerd van professioneel juridisch advies over uw letselschadezaak. Onze kosten verhalen wij rechtstreeks op de tegenpartij.

Juridisch loket

Het Juridisch Loket is één van de vele instanties die mensen met letselschade naar Pals Letselschade verwijst. Dit komt omdat letselschaderegeling een specialisme op zich is. Wanneer u deskundige rechtshulp nodig heeft voor uw letselschade van een ervaren letselschadebureau dan bent u bij Pals Letselschade aan het juiste adres.

Waarom Pals Letselschade

Bij Pals Letselschade is alle specialistische kennis en ervaring op effectieve wijze gebundeld. Het gehele traject, van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, het maken van actuariële berekeningen, het verlenen van medische en arbeidskundig advies en het afwikkelen van gerechtelijke procedures, is in vertrouwde handen.

Bij u in de buurt

Pals Letselschade heeft letselschadespecialisten werken in iedere regio in Nederland en is altijd bij u in de buurt. Wij geven u graag juridisch advies over uw letselschadezaak en komen graag bij u langs.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan op één van de volgende pagina’s:

Soorten letsel Onze aanpak Contact