Logo branches.pngLetselschadebureau Pals Letselschade behartigt de belangen van slachtoffers met letselschade. Dat doen we al 70 jaar. In onze dagelijkse praktijk komen we slachtoffers tegen die (ernstig) letsel opliepen na een verkeersongeval, bedrijfsongeval, of bijvoorbeeld door een medische fout. Als letselschadebureau staan wij u bij op juridisch, financieel én op arbeidsrechtelijk gebied en 95 procent van onze cliënten ontvangt een schadevergoeding. Wij helpen u bij het inventariseren van de schade en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Een schadevergoeding is niet alles

Wij geloven dat u na het oplopen van letselschade meer nodig heeft dan wat een letselschade-advocaat kan bieden. Naast het hele proces van claimen van een letselschadevergoeding, krijgt u mogelijk ook te maken met allerlei veranderingen in uw persoonlijke situatie, thuis of op het werk. Ook hierin verdient u de beste begeleiding, om de draad van uw leven zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken. Een letselschadespecialist van ons letselschadebureau neemt u zo veel mogelijk zorgen uit handen. Zodat u zich kunt richten op het allerbelangrijkste: herstellen.

Pals Letselschade behartigt uw belangen

Letselschadebureau Pals Letselschade brengt de gevolgen van het letsel in kaart, en helpt de schade te verhalen op de tegenpartij. We zorgen ervoor dat u op tijd een voorschot heeft om de eerste zware periode door te komen en gaan voor een rechtvaardige vergoeding – met inbegrip van smartengeld – waarmee uw kosten ook voor de lange termijn zijn gedekt. En hoewel het in de meeste gevallen niet nodig is: als het moet vorderen we de vergoeding met een letselschade-advocaat in de rechtbank.

Hoeveel kost onze hulp?

In Nederland is het zo geregeld dat de kosten voor rechtsbijstand, bij erkende aansprakelijkheid, door een letselschadebureau wordt vergoed door de aansprakelijke partij. In dat geval kost de hulp van een letselschadebureau u dus niets. Ook het eerste adviesgesprek met ons letselschadebureau is gratis. Op basis van deze intake beoordeelt onze adviseur of wij u juridisch kunnen helpen. En is uw letselschadezaak haalbaar, dan gaan we aan de slag voor een optimaal resultaat op alle terreinen.

Letselschade: de Pals-aanpak

Lokale specialistische kennis en ervaring op effectieve wijze bundelen: dat is de kracht van letselschadebureau Pals Letselschade. Met vestigingen in heel Nederland kunnen onze juristen altijd bij u thuis langskomen. En zij blijven u persoonlijk bijstaan gedurende het gehele traject: van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, het maken van actuariële berekeningen, het verlenen van medische en arbeidsdeskundig advies en het afwikkelen van gerechtelijke procedures. Wilt u meer weten over onze aanpak in een letselschadezaak, of heeft u specifieke vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op.