Een letselschadespecialist van Pals Letselschade behartigt de belangen van u als slachtoffer die door een ongeval letselschade heeft opgelopen. Samen met u kijkt onze letselschadespecialist naar de omstandigheden van het ongeval en naar wat het letsel betekent voor uw dagelijks leven en functioneren. De specialist begeleidt u in het totale proces van aansprakelijkstelling, van de intake tot aan het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding en het nazorgtraject. Pals Letselschade biedt hulp op sociaal, financieel, juridisch en medisch terrein. Ons doel is om u een groot deel van uw zorgen uit handen te nemen, zodat u uw leven zo snel mogelijk weer kunt oppakken. Wilt u weten wat een letselschadespecialist van Pals Letselschade in uw situatie kan betekenen? Voor specifieke letselschade-informatie belt u 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Begeleiding door een letselschadespecialist

Pals Letselschade begeleidt slachtoffers van uiteenlopende soorten letselschade. Lichamelijk of psychisch letsel dat bijvoorbeeld veroorzaakt is door een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, door vuurwerk, of door een medische fout. Ook helpen wij mensen die te kampen hebben met een beroepsziekte. Elke letselschadezaak vraagt om een eigen specifieke aanpak en begeleiding door onze letselschadespecialisten. Zij zoeken met u naar het optimale proces en zij doen graag die stap extra om het beste resultaat te bereiken.

Wat doet onze letselschadespecialist voor u?

Onze letselschadespecialist komt persoonlijk en vrijblijvend bij u thuis om uw letselschadezaak door te spreken. De letselschadespecialist kijkt naar de aansprakelijkheid in uw letselschadezaak, stelt de schade en de te lijden schade vast, maakt actuariële berekeningen, zorgt voor het verlenen van sociaal, medisch, juridisch en arbeidskundig advies en is uw contactpersoon richting de aansprakelijke partij. De letselschadespecialist werkt in opdracht van u en bij erkende aansprakelijkheid kost de letselschadespecialist u niets. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van het inhuren van de letselschadespecialist. Deze worden vergoed door de aansprakelijke partij.

Schadeposten en de letselschadevergoeding

Wanneer u letsel oploopt, bent u niet direct bezig met een schadevergoeding. Maar naast de directe gevolgen van het ongeval en de lange-termijnimplicaties op medisch gebied, heeft letselschade veelal ook indirecte gevolgen die u niet meteen kunt overzien, materieel en immaterieel. Onze letselschadespecialist helpt u de schadeposten op een rij te krijgen, en vordert een letselschadevergoeding van de tegenpartij die ook toekomstige kosten dekt.

Onze nazorg

Als uw letselschadezaak is afgewikkeld en u heeft een schadevergoeding ontvangen, dan zijn we er nog niet. Want hoe zorgt u er nu voor dat over tien of twintig jaar nog steeds van deze vergoeding kunt leven? Pals Letselschade kan zorgdragen voor een deskundig en verantwoord financieel advies, zodat u zich op financieel gebied over de toekomst geen zorgen hoeft te maken. Wilt u meer weten over onze aanpak en over wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 085 – 07 35 550. Uw letselschadespecialist informeert u over de mogelijkheden.