Wanneer u een ongeluk heeft gehad, kunt u daar allerlei lichamelijke klachten aan overhouden. Aangezichtsletsel behoort van al deze klachten tot de meest zichtbare variant. Een brede groep van letsels zoals huidverwondingen, kneuzingen en botbreuken in het gezicht vallen allemaal onder de verzamelnaam aangezichtsletsel. Soms zijn zelfs cosmetische ingrepen nodig om het letsel te verminderen. Door bijkomend hoofd- en hersenletsel kan het aangezichtsletsel zo erg zijn dat het kan leiden tot levensbedreigende problemen. U wilt hoe dan ook bewijzen dat de klachten en het letsel door het ongeval zijn ontstaan. Daar helpen wij u bij. Bovendien krijgt u van ons ondersteuning op bijvoorbeeld medisch en arbeidsrechtelijk vlak. Dat vinden wij minstens zo belangrijk als een eventuele letselschade-claim.

Ondersteuning van uw letselschadezaak

Als een verkeersongeval of een bedrijfsongeval de oorzaak van uw aangezichtsletsel is, kunt u er een letselschadezaak van maken. Want als het ongeval in zijn geheel toe te schrijven is aan derden, kunt u recht hebben op een letselschadevergoeding. Wij helpen u in dat geval met ondersteuning op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak. Pals Letselschade biedt allround ondersteuning bij alle vormen van letselschade. Al 63.000 slachtoffers gingen u voor en 90 procent van hen ontving een schadevergoeding. Laat onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van uw zaak gratis en vrijblijvend beoordelen. Bij een positieve beoordeling, neemt ons bureau uw zaak direct verder in behandeling. Bij erkende aansprakelijkheid is dit kosteloos voor u.

Tip: documenteer uw aangezichtsletsel

Hoe pijnlijk het letterlijk en figuurlijk ook voor u is, voor uw letselschadezaak is het heel belangrijk om direct uw klachten vast te leggen. Zodra het aangezichtsletsel wordt genoteerd door de behandelend arts, staat u sterker. Foto’s en beschrijvingen zijn zeer nuttig, dus probeer hier meteen mee te beginnen.

Daarom zijn wij uw letselschadebureau

Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in het begeleiden van slachtoffers met uiteenlopende soorten letselschade. Wij begrijpen dat verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten meer vereisen dan alleen juridische hulp. Daarom komen we bij u thuis, waar u ook woont in Nederland, om u op allerlei gebieden te ondersteunen. Heeft u psychisch letsel opgelopen na uw aangezichtsletsel? Dan staan wij voor u klaar met juridische daadkracht en andere hulp die echt helpt. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.