Na een ongeval kan amputatie van een ledemaat zoals een been of een arm noodzakelijk zijn. Misschien is uw arm of been te lang bekneld geweest, waardoor u onherstelbare schade heeft opgelopen. Het kan ook zijn dat een amputatie noodzakelijk is om infectie te voorkomen. Wanneer het ongeval niet uw schuld was, kunt u letselschade claimen bij de verantwoordelijke partij. U heeft dan recht op een schadevergoeding, want de gevolgen van het letsel en de amputatie hebben een grote impact op uw leven. U krijgt te maken met fysieke, geestelijke en financiële gevolgen. Wij staan voor u klaar met hulp die echt helpt.

Gespecialiseerd letselschadebureau

Er zijn heel veel verschillende soorten letselschade, waar amputatie er één van is. Pals Letselschade heeft ervaring met al deze letselsoorten. Al meer dan 60 jaar zijn wij actief als gespecialiseerd letselschadebureau. Bij verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten bieden we naast juridische hulp ook begeleiding en advies op medisch, sociaal en financieel gebied. We staan bekend om persoonlijk contact. Om die reden komen we bij u thuis, waar u ook woont in Nederland. In alle regio’s zijn we actief. Uiteraard voldoet Pals Letselschade aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Bent u benieuwd naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Recht op schadevergoeding

Wanneer het ongeval dat de oorzaak is van uw amputatie toe te schrijven is aan derden, kunt u recht hebben op een letselschadevergoeding. Wij helpen u met realistisch advies en een daadkrachtig juridisch optreden om deze vergoeding toegewezen te krijgen. U mag van ons ondersteuning verwachten op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak. Dat bieden we niet alleen bij amputaties, maar bij alle vormen van letselschade. Van de 63.000 slachtoffers die we al geholpen hebben ontving 90% een schadevergoeding. Onze letselschadespecialisten beoordelen gratis de haalbaarheid van uw zaak. Bij groen licht neemt ons bureau uw zaak direct verder in behandeling. In de meeste gevallen (bij erkende aansprakelijkheid) is dit kosteloos voor u. Heeft u specifieke vragen over uw amputatie en uw letselschadezaak, neem dan contact met ons op.