Heeft u armletsel opgelopen door bijvoorbeeld een (bedrijfs)ongeval? En kunt u iemand anders voor de aan u toegebrachte schade aansprakelijk stellen? Dan heeft u in principe recht op een schadevergoeding. Alle geleden en te lijden schade wordt dan vergoed door de tegenpartij. Er zijn verschillende soorten armletsel. Zo kunt u een verwonding, kneuzing of breuk aan uw arm hebben.

Armletsel: armbreuk

Als u een armbreuk heeft, dan kan de breuk alle botten van de arm betreffen, inclusief het sleutelbeen. Ook bij een scheur in het bot spreken we van een armbreuk. Bij armletsel ontstaat er vaak een bloeding waarna er een zwelling optreedt. Om deze zwelling te voorkomen of te verminderen, kan de arm het beste hoog gehouden worden; bijvoorbeeld met behulp van een mitella.

Passende schadevergoeding bij armletsel

Als u armletsel heeft opgelopen, zorgt dat uiteraard voor veel hinder en ongemak. Misschien kunt u minder werken, heeft u iemand in huis nodig die helpt in het huishouden of moet u extra geld uitgeven aan vervoer om naar de specialist te kunnen gaan. U mist dus inkomsten en krijgt te maken met allerlei extra kostenposten. Met andere woorden: u lijdt schade. Omdat de schade niet uw eigen schuld is, zal de aansprakelijke partij u daarvoor moeten compenseren. Schakel daarom de specialisten van Pals Letselschade in, want wij hebben ervaring met heel veel verschillende soorten letselschade, waar armletsel er één van is. Wij helpen u met realistisch advies en daadkrachtig juridisch optreden. Wij bieden u ondersteuning op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak. Van de 63.000 slachtoffers die we door de jaren heen geholpen hebben, ontving 90% een schadevergoeding.

Gespecialiseerd letselschadebureau

Of het nu om verkeersongevallen, bedrijfsongevallen of medische fouten gaat; we bieden naast juridische hulp ook begeleiding en advies op financieel, sociaal en medisch gebied. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en om die reden komen we bij u thuis, waar ook in Nederland. Uiteraard voldoet Pals Letselschade aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief als gespecialiseerd letselschadebureau. Bent u benieuwd naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder. Heeft u specifieke vragen over uw armletsel en uw letselschadezaak, bel ons dan op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).