Of u beenletsel nu heeft opgelopen door een verkeersongeluk of tijdens uw werk: het is vaak een traumatische gebeurtenis die ervoor zorgt dat uw leven en dat van uw naasten opeens op zijn kop komt te staan. Beenletsel lijkt in beginsel misschien niet zo heel ernstig, toch kan het herstel vaak maanden duren. U kunt wellicht een tijd niet of niet volledig werken en in huis moet u kosten maken (bijvoorbeeld door het inschakelen van een huishoudelijke hulp) omdat u zelf niet veel kunt doen. Bij Pals Letselschade zijn specialisten werkzaam op het gebied van letselschade (zoals beenletsel) die precies weten wat de gevolgen in de praktijk kunnen zijn. Wij helpen u graag met het claimen van letselschade en het geven van aanvullende adviezen. Zo weet u zeker dat onze hulp echt helpt.

Wat is beenletsel?

Maar wat verstaan we nu eigenlijk onder beenletsel? Beenletsel kan bestaan uit een verwonding of kneuzing aan het been, of een breuk van het been. Zo’n breuk kan elk bot binnen het been betreffen; van een kleine scheur tot aan een bot dat volledig doorgebroken is. Door het ontwrichten van uw heup of het kneuzen van de wervelkolom kan ook beenletsel ontstaan. Beenletsel zorgt er veelal voor dat u een lange tijd uit de roulatie bent. Het is dan ook belangrijk om goed te revalideren.

Schadevergoeding voor uw beenletsel

De belangrijkste vraag die cliënten ons meestal stellen als zij letselschade hebben opgelopen is de volgende: heb ik recht op een letselschadevergoeding? We doen ons best om dat direct voor u te beoordelen. Meestal heeft u recht op een vergoeding als de schade die u heeft opgelopen is toe te schrijven aan het optreden van iemand anders. Wij geven u in elk geval altijd realistisch advies, zodat u weet waar u aan toe bent. Daar ligt ook de kracht van Pals Letselschade: hulp bieden op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. U betaalt ons overigens niets als onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van uw zaak beoordelen. En ook als wij uw zaak verder in behandeling nemen, kost u dit in de meeste gevallen (bij erkende aansprakelijkheid) niets.

Al 60 jaar bewezen succesvol bij letselschade

Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen. Wij behandelen allerlei soorten letselschade (zoals beenletsel, hersenletsel en gebitsletsel) en 90 procent van onze cliënten ontving een schadevergoeding dankzij ons werk. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Bij specifieke vragen over uw letselschadezaak of beenletsel belt u ons op 0800 – 899 85 33 (van ma t/m vr 08:30 – 21.30).