Een bekkenfractuur of bekkenbreuk is een fractuur die ontstaan is in een van de beenderen van het bekken. Bij jonge mensen kan een bekkenfractuur vaak alleen maar ontstaan als gevolg van fors geweld, bijvoorbeeld in het geval van een verkeersongeluk. Omdat oudere mensen over wat meer poreuze botten beschikken, kan bij hen een breuk van het bekken ook ontstaan door een gewone valpartij. Hebben we het over bekkenletsel, dan is er meer aan de hand dan alleen een fractuur aan het bekken. Er is dan ook sprake van ander letsel; bijvoorbeeld aan de spieren, aders, organen en zenuwen in het bekkengebied. Overigens valt een gebroken heup hier niet onder.

Kunt u voor uw bekkenfractuur letselschadevergoeding krijgen?

Heeft u een bekkenfractuur opgelopen door toedoen van iemand anders? Misschien kunt u uw werk niet meer uitoefenen of heeft u kosten moeten maken met betrekking tot het herstel. Hoe dan ook, u wilt degene aansprakelijk stellen die verantwoordelijk is voor uw letselschade. Wij zijn u graag van dienst bij het claimen van letselschade, geven aanvullende adviezen en bieden hulp die echt helpt. We hebben meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook als het gaat om een bekkenfractuur. Natuurlijk is elke letselschadezaak anders. Ook de hoogte van een eventuele letselschadevergoeding hangt af van heel veel variabelen. Kunt u uw werkzaamheden niet meer goed uitvoeren? Zijn uw kansen op de arbeidsmarkt drastisch verminderd? Gaat het om tijdelijke of blijvende schade? Het is allemaal van invloed op de bepaling van de hoogte van het schadebedrag.

U bent in goede handen

Een bekkenfractuur is één van de soorten letselschade waarin wij gespecialiseerd zijn, net als zenuwletsel en armletsel. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Waar u ook woont in Nederland, wij komen voor persoonlijk advies bij u thuis. Uw specifieke situatie is ons uitgangspunt en wij bieden u dan ook altijd maatwerk. Al meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor met hun keuze voor Pals Letselschade. En dat is niet voor niets, want we zijn nu eenmaal goed in ons werk. Dit blijkt onder andere uit het feit dat 90% van onze cliënten een schadevergoeding heeft ontvangen. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade.

Wij ondersteunen u niet alleen op juridisch gebied. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij voor u klaar. Onze letselschadespecialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). Meer weten over onze aanpak of een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.