Ook tijdens uw werk kunt u letsel oplopen. Als u lichamelijk letsel of een ziekte oploopt door de uitoefening van uw werk noemen we dat een beroepsziekte. Voorbeelden van beroepsziekten zijn RSI, burn-out, asbestkanker, schildersziekte en rug-, nek- en schouderklachten. Elk jaar lopen er ruim 20.000 mensen in Nederland een beroepsziekte op. Uw gezondheid kan erdoor blijvend aangetast zijn en u kunt arbeidsongeschikt raken door de gevolgen. En dat terwijl uw werkgever voor een veilige werkomgeving dient te zorgen. Bij beroepsziekten kan de werkgever dan ook aansprakelijk gesteld worden. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Schadevergoeding voor uw beroepsziekte

De eerste vraag die nieuwe cliënten ons altijd stellen is: heb ik recht op een letselschadevergoeding? Dat proberen we al direct voor u te beoordelen. Over het algemeen is dat wel het geval wanneer de oorzaak van uw beroepsziekte in zijn geheel toe te schrijven is aan uw werkgever. Wij geven u altijd realistisch advies, zodat u weet waar u aan toe bent. Dat is de kracht van Pals Letselschade: hulp bieden op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. Het kost u overigens niets, dat onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van uw zaak beoordelen. Ook wanneer ons bureau uw zaak verder in behandeling neemt, is dit in de meeste gevallen (bij erkende aansprakelijkheid) kosteloos voor u.

Al 60 jaar bewezen succesvol bij letselschade

Er is een goede reden voor dat al ruim 63.000 slachtoffers u voorgingen door voor Pals Letselschade te kiezen. Naast beroepsziekten en hersenletsel behandelen wij allerlei soorten letselschade en 90% van onze cliënten ontving een schadevergoeding dankzij ons werk. Onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau kwam bij deze zaken goed van pas. Ook u kunt daar voordeel aan hebben. Wij begrijpen dat u door uw beroepsziekte minder mobiel bent. Daarom komen we voor persoonlijk advies bij u thuis, waar u ook woont in Nederland. Pals Letselschade is in alle regio’s actief. Wij voldoen vanzelfsprekend aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.