Borstkasletsel kan op allerlei manieren ontstaan. Het gaat meestal om gekneusde of gebroken ribben, veroorzaakt door bijvoorbeeld een val of flinke stoten tegen de borstkas. Ook een verkeers- of bedrijfsongeval kan de oorzaak zijn van gekneusde of gebroken ribben. Maar borstkasletsel beperkt zich niet alleen tot de ribben. Er kunnen namelijk ook problemen met ademhalen ontstaan of erger nog; letsel aan longen en hart. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gebroken rib die een long perforeert.

Schadevergoeding bij borstkasletsel

Heeft u zelf borstkasletsel opgelopen als gevolg van een ongeval waarbij iemand anders aansprakelijk gesteld kan worden? U komt dan voor letselschadevergoeding in aanmerking. Bij letsel aan de borstkas is de herstelperiode meestal erg lang. De impact op uw leven (zowel nu als in de toekomst) kan behoorlijk zijn. Wilt u weten of u met betrekking tot uw borstkasletsel ook voor een letselschadevergoeding in aanmerking komt? Neem dan contact op met één van onze letselschadespecialisten die u van professioneel advies kan voorzien.

Hulp op alle gebieden

Natuurlijk heeft u bij een letselschadezaak zowel juridische als financiële hulp nodig. Maar bij Pals Letselschade gaan we nog veel verder. Bij borstkasletsel heeft u wellicht ook medische en sociale vragen. Wij beantwoorden deze deskundig voor u en vertellen u graag wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Vraag ons alles over uw behandeling of de eventuele vergoeding. Wij geven altijd eerlijk en realistisch antwoord. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Ruime ervaring op het gebied van borstkasletsel

U wilt uiteraard een ervaren partij inschakelen voor uw juridische strijd. Ruim 63.000 letselslachtoffers kozen eerder al voor Pals Letselschade. Dit waren mensen met allerlei soorten letselschade, zoals hoofdletsel en glasverwonding. Zo’n 90% van onze cliënten heeft een schadevergoeding ontvangen, zonder ons daarvoor te hoeven betalen. De aansprakelijke partij betaalt uiteindelijk namelijk de kosten voor de door ons geleverde werkzaamheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag voor persoonlijk advies bij u thuis, in heel Nederland. Zoals u van ons mag verwachten, voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.