Botbreuken kunt u altijd en overal oplopen. Of dat nu op het sportveld is, op het werk of gewoon op straat: een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Een botbreuk ontstaat doordat er ineens grote druk op het bot wordt uitgeoefend. Soms breekt een bot spontaan, maar dat heeft dan te maken met het feit dat het desbetreffende bot al ernstig verzwakt was. Bij de meeste botbreuken bent u vaak na een paar weken al weer volledig hersteld (met de juiste behandeling), maar er zijn ook botbreuken die vervelender uitpakken. Als een bot moeilijk geneest, kunt u langere tijd niet meer sporten of, erger nog, werken. Dit kan grote impact hebben op uw leven, zeker als de breuk in directe relatie staat met de werkzaamheden die u moet verrichten. Voor een pianist bijvoorbeeld zijn gebroken vingers uiteraard een grote ramp.

Botbreuken en de vergoeding van letselschade

Heeft u botbreuken opgelopen door toedoen van iemand anders? Bijvoorbeeld door een verkeersongeluk of een ongeval op uw werk waar u zelf niet aansprakelijk voor bent? Als dit zorgt voor langdurige problemen, zult u een vergoeding voor uw letselschade willen claimen. Niet alleen voor de kosten van het herstel van de breuk, maar ook voor de geleden schade door het verlies aan inkomsten omdat u tijdelijk arbeidsongeschikt bent. Voor het regelen van een letselschadevergoeding schakelt u een specialist van Pals Letselschade in. Neem kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. Als blijkt dat een ander aansprakelijk is voor uw geleden schade, dan heeft u verder geen kosten voor onze werkzaamheden.

Persoonlijk advies voor uw situatie

Naast botbreuken zijn we bij Pals Letselschade gespecialiseerd in nog veel meer soorten letselschade: of dat nu gaat over zaken als een dwarslaesie of een klaplong. U kunt wel wat hulp gebruiken bij alles wat er op u afkomt; zowel op juridisch gebied als op medisch, sociaal en financieel gebied. Meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor door Pals Letselschade in te schakelen en maar liefst 90% ontving een schadevergoeding na onze ondersteuning.

Profiteer ook van een ervaren en gespecialiseerd letselschadebureau. We geloven in persoonlijk advies en komen daarom graag bij u thuis. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, want Pals Letselschade is in alle regio’s actief. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).