Door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een ander ongeval kunt u ernstige brandwonden oplopen. Dit heeft zeer grote gevolgen voor zowel u als uw gezin. Zeker als het gaat om aangezichtsletsel kan er naast fysieke schade ook sprake zijn van psychisch letsel. Brandwonden ontstaan door verbranding van de huid ten gevolge van hitte gedurende een bepaalde tijd en boven een bepaalde temperatuur. Door deze verbranding is uw huid beschadigd. Misschien kunt u daardoor zelfs uw werk niet meer uitoefenen. U wilt hoe dan ook degene aansprakelijk stellen die verantwoordelijk is voor uw brandwonden. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Kunt u letselschadevergoeding krijgen?

Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook als het gaat om brandwonden. Wij weten dat elke letselschadezaak anders is. De hoogte van een eventuele letselschadevergoeding is afhankelijk van heel veel variabelen. Wordt u beperkt in uw dagelijks functioneren? Hoe zien uw kansen op de arbeidsmarkt eruit? Is de schade blijvend of van tijdelijke aard? Dat speelt allemaal mee bij de bepaling van het schadebedrag. Wij ondersteunen onze cliënten niet alleen op juridisch gebied. Ook wanneer het om medische, financiële of sociale vragen gaat, staan wij voor u klaar. Heeft u specifieke vragen over uw opgelopen brandwonden of de omstandigheden rondom een ongeval? Onze specialisten helpen u graag verder.

U bent in goede handen

Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen. Brandwonden zijn één van de soorten letselschade waarin wij gespecialiseerd zijn, net als dwarslaesie en hersenletsel. En dat we goed zijn in ons werk, blijkt wel uit het feit dat 90 procent van onze cliënten een schadevergoeding ontving. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Wij komen voor persoonlijk advies bij u thuis, waar u ook woont in Nederland. Pals Letselschade is in alle regio’s actief. Uw specifieke situatie is ons uitgangspunt. Uw brandwonden, uw leven en uw ongeval zijn uniek. Om die reden bieden bij u maatwerk. Uiteraard voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.