Er zijn verschillende oorzaken die kunnen zorgen voor een coma. Vaak betreft het een ongeval maar het kan ook komen door een vergiftiging (door drugs of alcohol), stofwisselingsproblemen, ziekten van het centraal zenuwstelsel, hersenletsel, een hartinfarct, een beroerte, hypothermie en zuurstoftekort.

Maar wat is een coma nu eigenlijk precies? Iemand die in coma verkeert, is in staat van diepe bewusteloosheid, heeft de ogen gesloten en geeft geen verbale reacties meer. Of iemand die in coma ligt nu wel of niet bewust is van pijn, kan niet met zekerheid gezegd worden.

Letselschadevergoeding bij een coma

Bent u of is een naaste door een ongeval in coma geraakt? En kan iemand anders aansprakelijk worden gesteld voor dat ongeval? De kans is dan zeer groot dat u voor een schadevergoeding in aanmerking komt. Pals Letselschade kan uw belangen (of die van uw naaste) behartigen en degene aansprakelijk stellen die verantwoordelijk is voor de letselschade. Wij helpen u bij letselschade claimen, geven aanvullende adviezen en bieden hulp die echt helpt. Dit kost u helemaal niets. De aansprakelijke partij betaalt namelijk de juridische kosten die u maakt.

U bent in goede handen, want wij voldoen aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Al meer dan 60 jaar biedt Pals Letselschade voor slachtoffers, ook als het gaat om een coma. Naast uw letselschadezaak en een eventuele letselschadevergoeding, helpen wij u ook verder met overige zaken. De nasleep van een ongeval is immers heftig. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

De hoogte van uw schadevergoeding

Hoe hoog uw eventuele vergoeding is, hangt af van verschillende factoren. Als u in coma heeft gelegen, zult u een behoorlijk lange tijd moeten herstellen. Bovendien is het maar de vraag of u weer helemaal de oude wordt. Wordt u na uw coma beperkt in uw dagelijks functioneren? Heeft u nog kansen op de arbeidsmarkt? Is de schade blijvend of van tijdelijke aard? Het zijn allemaal vragen die bepalen hoe hoog de schadevergoeding in uw geval kan zijn. U hoeft overigens niet naar één van onze kantoren te komen, want wij komen gewoon bij u thuis om u te helpen. Waar u ook woont in Nederland, Pals Letselschade is altijd in de buurt. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor, met allerlei verschillende soorten letselschade. Van hen kreeg 90% een schadevergoeding toegewezen.

Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Kies voor onze aanpak waarbij we steevast maatwerk leveren. Meteen een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Laat ons u verder helpen.