U kunt cosmetische schade op meerdere manieren oplopen. Misschien was u het slachtoffer van een verkeers- of bedrijfsongeval. Het kan ook zijn dat uw lichaam door een mislukte cosmetische of esthetische ingreep is aangetast. Als u blijvende en zichtbare littekens heeft overgehouden of last heeft van andere (psychische) nadelen door de ontsiering van uw lichaam en u kunt iemand anders daarvoor aansprakelijk stellen, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Onze letselschadespecialist kan u helpen met letselschade claimen. Ook kunt u bij ons met andere vragen terecht. Wij bieden hulp die echt helpt.

Schadevergoeding bij cosmetische schade

Letselschade die u heeft opgelopen door toedoen van iemand anders, kunt u bijna altijd verhalen op de aansprakelijke partij. Dit kan bijvoorbeeld de bestuurder zijn van de auto die u heeft aangereden of het ziekenhuis waar u een (mislukte) cosmetische ingreep heeft ondergaan. Soms is de schade niet meer te herstellen, ondanks allerlei ingrepen en nabehandelingen. Psychische schade, als gevolg van uw cosmetische schade, kan ook optreden. Wellicht schaamt u zich voor uw ontsierde gezicht of lichaam of heeft u hier heel veel verdriet van.

Schakel een letselschadespecialist van Pals Letselschade in zodat uw schade verhaald kan worden. Een vergoeding in de vorm van smartengeld komt bij cosmetische schade heel vaak voor. Het is een vergoeding voor immateriële schade, ofwel geleden en nog te lijden smart. Uiteraard is smartengeld slechts een symbolisch bedrag, want het u aangedane leed is onmogelijk in geld uit te drukken.

Wat doet onze letselschadespecialist voor u?

Uw persoonlijke letselschadespecialist van Pals Letselschade kan u helpen met het beoordelen van de verhaalsmogelijkheden. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van experts. Daardoor kunnen we u op elk gebied verder helpen. Onze letselschadespecialist staat u bij op vele gebieden: van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot en met het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding.

Elke zaak is anders. Een bekkenfractuur of hersenletsel behandelen we op een andere manier dan uw zaak met cosmetische schade. We komen dan ook bij u thuis om úw verhaal te horen. Onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling en de 63.000 slachtoffers die we al geholpen hebben, bieden het vertrouwen dat u nodig heeft. Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).