Als een lichaamsdeel bekneld raakt, ontstaat er zogenoemd crush-letsel. Dit kan het geval zijn bij bijvoorbeeld een auto-ongeluk waarbij een slachtoffer bekneld raakt, tijdens het werken met grote machines of door het instorten van een gebouw. Er wordt onderscheid gemaakt tussen licht en zwaar crush-letsel. Bij licht crush-letsel is er alleen sprake van een kneuzing of bloeduitstorting. Hebben we het over zwaar crush-letsel dan is er inwendig letsel aan botten, spieren en organen. Ook amputatie behoort tot deze categorie. Heeft u crush-letsel opgelopen en kunt u daar iemand anders voor aansprakelijk stellen? Pals Letselschade helpt u verder op dit gebied, onder andere met letselschade claimen. Maar ook met andere vragen kunt u bij ons terecht. Wij bieden hulp die echt helpt en waar u op dit moment het meest aan heeft.

Letselschadevergoeding ter compensatie

De fysieke en emotionele gevolgen van crush-letsel zijn groot. En ook financieel zult u wellicht een hoge prijs moeten betalen. De medische kosten kunnen flink oplopen en wellicht moet u inkomen inleveren omdat u niet meer (volledig) kunt werken. Als iemand anders aansprakelijk is voor het ontstaan van uw crush-letsel, dan zal deze persoon uw letselschade moeten vergoeden. Denk daarbij aan juridische aansprakelijkheid omdat iemand u geen voorrang verleende in het verkeer of omdat uw werkgever u liet werken met een machine waarin uw hand bekneld raakte.

Wij helpen u om in een letselschadezaak een eventuele letselschadevergoeding te ontvangen. De mate waarin u beperkt wordt in uw dagelijks functioneren en uw kansen op de arbeidsmarkt spelen daarbij een belangrijke rol. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

In goede handen bij Pals Letselschade

We beschikken over veel kennis en ervaring met het behartigen van de belangen van mensen die door een ongeval crush-letsel hebben opgelopen. Daarnaast profiteert Pals Letselschade over de kennis en kunde van een breed netwerk van experts. Daardoor kunnen we u op elk gebied verder helpen.

We komen bij u thuis om uw verhaal te horen. Deze persoonlijke benadering, onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling en de 63.000 slachtoffers die we al geholpen hebben, geven u het vertrouwen waar u naar op zoek bent. Onze specialisten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).