Wanneer u een dwarslaesie heeft opgelopen, verandert uw leven ineens compleet. Door een onderbreking van het ruggenmerg en zenuwbanen ontstaat een verlamming van de benen, armen en/of zelfs ademhalingsspieren. En dan kan er ook nog incontinentie optreden en verliest u veelal het gevoel in ledematen. Kortom: zeer ernstig letsel dat in de meeste gevallen niet meer kan genezen. Als de dwarslaesie het gevolg is van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een ander ongeval, wilt u logischerwijs een schadevergoeding. Niet alleen voor de fysieke schade, maar ook voor het psychisch letsel. De kans dat u uw werk niet meer kunt uitoefenen is groot. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Vergoeding dankzij een letselschadezaak

Ons werk bestaat niet alleen uit juridische hulp, maar ook om ondersteuning bij medische, sociale of financiële vragen. Vraag het ons gerust, want Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers zoals u. Elke letselschadezaak is anders, net zoals elke dwarslaesie. Of u een eventuele letselschadevergoeding krijgt en hoe hoog die is, hangt af van heel veel variabelen. De mate van beperking in uw dagelijks functioneren, uw kansen op de arbeidsmarkt en de aard van de zenuwschade worden daarbij beoordeeld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een opgelopen dwarslaesie? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning.

90% kans op schadevergoeding bij dwarslaesie

Er zijn heel veel verschillende soorten letselschade waarin wij gespecialiseerd zijn. Naast dwarslaesies behandelen we bijvoorbeeld ook veel beroepsziekten en hersenletsel. In ruim 60 jaar hebben we meer dan 63.000 slachtoffers geholpen. Maar liefst 90% van onze cliënten ontving een schadevergoeding dankzij onze inzet. Dit kost u in de meeste gevallen niets, omdat de aansprakelijke partij ook de kosten voor ons als gespecialiseerd letselschadebureau betaalt. Wij komen graag bij u thuis voor persoonlijk advies. Waar u ook woont in Nederland, Pals Letselschade is in alle regio’s actief. Kies ook voor maatwerk en onze persoonlijke aanpak. Uiteraard voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Benieuwd naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.