Emotioneel letsel is een vorm van psychische schade die kan optreden na een ongeval of bijvoorbeeld na een medische misser. Vaak is dit soort letsel lastig te bepalen. Als er materiële zaken beschadigd zijn, is het stukken makkelijker om te bepalen hoe hoog het bedrag van de geleden schade is. Bij emotioneel letsel gaat het om een tegemoetkoming voor pijn die niet altijd te begrijpen of aan te wijzen is.

Heeft u door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout emotioneel letsel opgelopen? Wij staan u bij op arbeidsrechtelijk, sociaal en maatschappelijk vlak. Misschien kunt u niet meer volledig functioneren zoals u gewend was, als gevolg van uw psychische letsel. Door uw beperkingen lijdt u vanzelfsprekend schade en kunt u smartengeld vorderen bij de verantwoordelijke voor het leed dat u is aangedaan. Wij helpen u met uw letselschadezaak, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Emotionele schade is ook letsel

De wet heeft bepaald dat ook psychische schade voor een vergoeding in aanmerking komt. Emotioneel letsel wordt officieel aangemerkt als letselschade en ook shockschade valt daaronder. Het is lastig om aan te geven hoe hoog de vergoeding zal zijn waar u aanspraak op kunt maken. Iedere situatie is namelijk anders. Daarom komt onze letselschadespecialist bij u thuis om uw verhaal te horen. Uw persoonlijke ervaringen zijn bepalend voor het maatwerk dat we u bieden.

Kies ook voor Pals Letselschade, net zoals de ruim 63.000 slachtoffers die u voorgingen. Wij zijn er trots op dat 90% van onze cliënten een schadevergoeding ontving. Profiteer van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. De kosten voor onze juridische hulp betaalt de aansprakelijke partij. En natuurlijk voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer dan alleen juridische ondersteuning

Door onze ruim 60 jaar ervaring weten we dat u niet alleen ondersteuning nodig heeft op juridisch gebied bij emotioneel letsel. Ook als u medische, financiële of sociale vragen heeft, staan wij voor u klaar. Onze specialisten helpen u graag verder en u kunt zelfs buiten kantooruren bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).