U kunt op verschillende manieren enkelletsel opgelopen hebben. Misschien was u slachtoffer van een verkeersongeluk of heeft een bedrijfsongeval ervoor gezorgd dat u letsel aan uw enkel heeft opgelopen. Ook bij het sporten komt enkelletsel veelvuldig voor. In dat laatste geval leidt een opgelopen enkelblessure doorgaans niet tot aansprakelijkheid en recht op schadevergoeding. Of het moet zijn ontstaan doordat een tegenstander (of medespeler) de blessure expres heeft toegebracht.

Bij verkeers- en bedrijfsongevallen is vaak wel een schuldige (of aansprakelijke) aan te wijzen. Is dat ook bij u het geval? Neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt. De enkel is een complex gewricht en het letsel aan uw enkel moet dan ook deskundig worden behandeld. Herstel en revalidatie kunnen vaak maanden duren. Wij staan u bij in deze periode.

Schadevergoeding bij enkelletsel

In principe heeft u recht op schadevergoeding als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. Het is mogelijk om alle kosten die met uw letsel te maken hebben vergoed te krijgen. Onze letselschadespecialist helpt u bij het berekenen van de totale geleden schade. Zodra we een analyse hebben gemaakt van uw situatie, kunnen we u direct vertellen wat de mogelijkheden van een letselschadezaak zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De kosten van onze dienstverlening worden betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw enkelletsel. Uiteraard voldoen wij met onze werkwijze aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Wij nemen u alle zorg uit handen

Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook bij enkelletsel. Onze letselschadespecialist komt naar u toe om uw verhaal persoonlijk aan te horen. Vervolgens berekent hij of zij welke schadeposten bij de tegenpartij geclaimd kunnen worden. Wij nemen u alle zorg uit handen zodat u zich kunt richten op het verdere herstel van uw enkel.

Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen en 90% van hen kreeg een vergoeding uitgekeerd. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).