Het kan letterlijk in één klap gebeuren. Een bedrijfsongeval, verkeersongeval of ander ongeval vindt plaats in enkele seconden en ineens heeft u gebitsletsel. Elke verwonding aan het gebit; van een tand door de lip tot schade aan de kaak, valt onder deze verzamelnaam. Dat dit zeer grote gevolgen heeft voor zowel u als uw gezin, hoeven we u niet uit te leggen. Vooral wanneer het gaat om aangezichtsletsel en er ook psychisch letsel bij komt kijken. Het kan voorkomen dat u door gebitsletsel (tijdelijk) uw werk niet meer kunt uitoefenen. De aansprakelijke partij dient in dat geval de letselschade te compenseren die u opgelopen heeft. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Wij helpen u op alle gebieden

Natuurlijk is het financiële en juridische deel van uw letselschadezaak iets waar u hulp bij nodig heeft. Maar bij Pals Letselschade gaan we nog veel verder. Wanneer u gebitsletsel oploopt, heeft u immers ook medische en sociale vragen. Die kunnen wij eveneens voor u beantwoorden. Dankzij onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers weten we alles over letsel. Vele anderen met gebitsletsel gingen u al voor. Wij vertellen u dan ook graag wat de mogelijkheden zijn. Vraag ons gerust dingen over uw behandeling of over een eventuele letselschadevergoeding. U krijgt een eerlijk en realistisch antwoord van ons. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Volop ervaring met gebitsletsel

Natuurlijk wilt u een ervaren partij in de arm nemen voor uw juridische strijd. Dat zijn wij. Ruim 63.000 letselslachtoffers, met allerlei soorten letselschade waaronder gebitsletsel, kozen ook voor Pals Letselschade. Zo’n 90% van onze cliënten heeft een schadevergoeding ontvangen, terwijl zij ons niets hoefden te betalen. De aansprakelijke partij betaalt namelijk de kosten voor ons als gespecialiseerd letselschadebureau. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Pals Letselschade is in heel Nederland actief, wij komen daarom graag voor persoonlijk advies bij u thuis. Zoals u van ons verwacht, voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.