Als u lijdt aan gehoorschade dan is er sprake van een verslechtering of verstoring van het gehoor. Vaak is dit het gevolg van een te lange blootstelling aan hard geluid, maar het kan ook ontstaan door een bepaalde ziekte. Zo is bijvoorbeeld tinnitus (het constant horen van een piep in het oor) een teken van gehoorschade.

Reden van uw gehoorschade

Er zijn verschillende oorzaken te noemen waardoor u te maken kunt krijgen met gehoorschade. Misschien heeft u een ongeval meegemaakt in het verkeer of bij het bedrijf waar u werkt. Ook de werksituatie zelf kan een reden zijn waarom u schade heeft opgelopen aan uw gehoor. Bent u wellicht te lang blootgesteld aan lawaai in uw werkomgeving? Dan spreken we meestal over beroepsslechthorendheid.

Afhankelijk van de omstandigheden waarbij deze schade is ontstaan, kunt u uw werkgever voor de opgelopen gehoorschade aansprakelijk stellen. Wij helpen u graag met het onderzoeken of u recht heeft op een vergoeding en hoe hoog die vergoeding dan zal moeten zijn.

Passende schadevergoeding bij gehoorschade

Gehoorschade zorgt uiteraard voor veel hinder en ongemak. Het kan zijn dat u uw werkzaamheden niet meer (goed) kunt uitvoeren, waardoor u minder kunt werken. U mist hierdoor inkomsten en krijgt te maken met allerlei extra kostenposten. Als de schade niet uw eigen schuld is, zal de aansprakelijke partij u daarvoor moeten compenseren. Schakel op zo’n moment de specialisten van Pals Letselschade in, want wij hebben ervaring met heel veel verschillende soorten letselschade, dus ook met gehoorschade.

Wij geven altijd een realistisch advies en zijn in staat daadkrachtig juridisch op te treden. U krijgt bovendien van ons ondersteuning op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak. Velen gingen u al voor. Van de ruim 63.000 slachtoffers die we door de jaren heen geholpen hebben, ontving 90 procent een schadevergoeding.

Gespecialiseerd in letselschade

Persoonlijk contact staat bij Pals Letselschade hoog in het vaandel en om die reden komen we bij u thuis, waar ook in Nederland. Uiteraard voldoen we aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade en zijn we al meer dan 60 jaar actief als gespecialiseerd letselschadebureau. Bent u benieuwd naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder. Heeft u specifieke vragen over uw gehoorschade en uw letselschadezaak? Bel ons dan op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).