Als u slachtoffer bent van een verkeers– of bedrijfsongeval, dan is voor hulpverleners het redden van u als slachtoffer het belangrijkste. Er wordt gekeken welke verwondingen het ergst (of zelfs levensbedreigend zijn), zodat die het eerste worden behandeld. Gelaatsverwondingen worden natuurlijk ook wel behandeld, maar daarbij is in eerste instantie het cosmetische resultaat van ondergeschikt belang. Toch kunt u enorm veel last hebben van uw gelaatsverwondingen. Daarbij doelen we dan niet alleen op de fysieke pijn, maar juist ook de emotionele pijn die u kunt hebben als uw gezicht er niet meer zo uitziet als voorheen. Bij Pals Letselschade zijn specialisten werkzaam op het gebied van letselschade (zoals gelaatsverwondingen) die precies weten wat de gevolgen in de praktijk kunnen zijn. Wij kunnen u helpen met het claimen van letselschade en geven van aanvullende adviezen. Zo weet u zeker dat onze hulp echt helpt.

Lang herstel bij gelaatsverwondingen

Als u letsel aan uw gezicht heeft, dan is dat meestal niet met slechts één operatie verholpen. De kans bestaat dat u een lange weg tegemoet gaat, waarin langzaam maar zeker uw gelaatsverwondingen minder worden als gevolg van vele operaties. En omdat dit al zwaar genoeg voor u is, wilt u er natuurlijk ook financieel niet aan onderdoor gaan. U doet er dan goed aan om een letselschadespecialist van Pals Letselschade in te schakelen. Meestal is het namelijk mogelijk om de veroorzaker van uw letsel aansprakelijk te stellen, waarna u ook een financiële vergoeding ontvangt. We doen ons best om dit snel voor u te beoordelen.

Wij geven u in elk geval altijd realistisch advies, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Daar ligt ook onze kracht: het bieden van hulp op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. En de kosten? U betaalt ons niets als onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van uw zaak beoordelen. De aansprakelijke partij betaalt dan onze werkzaamheden.

60 jaar bewezen succesvol bij letselschade

Meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor ons te kiezen. Wij behandelen allerlei soorten letselschade (zoals buikletsel, cognitieve schade of bijvoorbeeld een klaplong) en 90% van onze cliënten ontving uiteindelijk een schadevergoeding. Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Bij specifieke vragen over uw letselschadezaak of gelaatsverwondingen belt u ons op 0800 – 899 85 33 (van ma t/m vr 08:30 – 21.30).