Onder gewrichtsletsel verstaan we onder andere verstuikingen, ontwrichtingen en botbreuken. Onze gewrichten zijn de functionele verbindingen tussen botten waardoor beweging mogelijk is. Gewrichten zijn te vinden aan onze handen, voeten, wervelkolom en gezicht (de kaak). Elk gewricht moet regelmatig forse schokken opvangen en heeft het vaak zwaar te verduren.

Pijn bij gewrichtsletsel

Als u gewrichtsletsel opgelopen heeft, dan is de functionaliteit van het gewicht waar het om gaat meestal geheel of gedeeltelijk beperkt. Ook kan het erg pijnlijk aanvoelen. Is uw gewricht gekneusd of verstuikt, dan is herstellen met behulp van veel rust, medicijnen en fysiotherapie vaak afdoende. Is het gewricht gebroken, dan is er vaak een medische ingreep noodzakelijk. Ook het gewrichtskapsel, het kraakbeen of de gewrichtsbanden kunnen schade hebben opgelopen.

Heeft u gewrichtsletsel door toedoen van iemand anders? Het kan zijn dat u uw werk niet meer (goed) kunt uitoefenen of dat u kosten heeft met betrekking tot uw herstel. De kans is ook zeer groot dat u degene aansprakelijk wil stellen die verantwoordelijk is voor uw gewrichtsletsel. Wij zijn u graag van dienst bij letselschade claimen, geven aanvullende adviezen en bieden hulp die echt helpt.

Vergoeding in geval van gewrichtsletsel

We beschikken over meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook als het gaat om gewrichtsletsel. Natuurlijk is elke letselschadezaak anders en hangt de hoogte van een eventuele letselschadevergoeding af van heel wat variabelen. Zijn uw kansen op de arbeidsmarkt drastisch verminderd? Gaat het om tijdelijke of blijvende schade? Het is allemaal van invloed op de bepaling van de hoogte van het schadebedrag. Schakel een specialist van Pals Letselschade in en hij of zij gaat alles haarfijn voor u uitzoeken.

U bent in goede handen

Gewrichtsletsel is één van de soorten letselschade waarin wij gespecialiseerd zijn, net als bijvoorbeeld zenuwletsel en huidletsel. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Waar u ook woont in Nederland, wij komen voor persoonlijk advies bij u thuis. Uw specifieke situatie is ons uitgangspunt en wij bieden dan ook altijd maatwerk.

Al meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor met hun keuze voor Pals Letselschade. Wij ondersteunen u niet alleen op juridisch gebied. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij voor u klaar. Onze letselschadespecialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).