Van glasverwonding is sprake als u gewond bent geraakt door glas. Meestal is een snee het gevolg van zo’n verwonding. Als u een glasverwonding heeft door het toedoen van iemand anders, dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Betreft het een glasverwonding in het gezicht, dan is er sprake van een gelaatsverwonding. Glas is vlijmscherp en kan zeer vervelende verwondingen aanbrengen. Soms zullen de littekens voor altijd zichtbaar blijven en dat is vooral erg vervelend als deze op een opvallende plek zitten, zoals bijvoorbeeld in uw gezicht.

Glasverwonding buiten uw schuld

Heeft iemand anders bij u een glasverwonding veroorzaakt? Bijvoorbeeld na een auto-ongeluk waarbij u geen voorrang werd verleend of na een duw waarbij u door een ruit gevallen bent? Meestal heeft u dan recht op een schadevergoeding. Een letselschadespecialist van Pals Letselschade kan dit precies voor u uitzoeken. En dat kost u helemaal niets! De aansprakelijke partij betaalt namelijk onze kosten.

Schadevergoeding na een glasverwonding

Heeft u een glasverwonding en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding van uw letselschade? Wij zijn u graag van dienst bij letselschade claimen en hebben meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. De hoogte van uw eventuele vergoeding is niet gemakkelijk te bepalen en hangt af van veel variabelen. Schakel een letselschadespecialist van Pals Letselschade in en laat u voorzien van deskundig en professioneel advies.

Altijd goed geregeld bij Pals Letselschade

Er zijn heel veel soorten letselschade waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Naast glasverwonding kunt u bijvoorbeeld ook denken aan bijvoorbeeld buikletsel en emotionele schade. Profiteer van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Het maakt helemaal niet uit waar u in Nederland woont, want wij komen gewoon bij u thuis om u persoonlijk van advies te voorzien. Al meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor met hun keuze voor Pals Letselschade. En maar liefst 90% van hen heeft door onze tussenkomst een schadevergoeding ontvangen.

Wij ondersteunen u op meer gebieden dan alleen op juridisch vlak. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan onze letselschadespecialisten graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (op werkdagen van 08:30 – 21.30). Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u met graag verder.