Halsletsel kan op verschillende manieren ontstaan. Misschien heeft u een (auto)ongeluk gehad of is er op uw werk iets gebeurd waardoor u letsel aan uw hals heeft opgelopen. Is iemand anders verantwoordelijk voor de schade aan uw hals? Neem dan contact op met Pals Letselschade. Bij ons zijn specialisten werkzaam op het gebied van letselschade (zoals halsletsel) die precies weten wat de gevolgen in de praktijk kunnen zijn. Wij helpen u met het claimen van letselschade en geven aanvullende adviezen. Zo weet u zeker dat onze hulp echt helpt.

Whiplash: meest voorkomende vorm van halsletsel

De meest bekende vorm van halsletsel is een whiplash. Een whiplash kan ontstaan als uw hoofd plotseling vooruit en achteruit wordt bewogen. Denk daarbij aan de beweging die een zweep kan maken: vandaar ook de naam whiplash. Bij deze vorm van halsletsel is trouwens vaak meer aan de hand want ook het hoofd en de rug kunnen behoorlijk wat te lijden hebben. Zo kan er bijvoorbeeld een hersenschudding optreden. Het kan ook zijn dat u letsel aan uw hals heeft als gevolg van een wurgpoging of door een steek- of schotwond in de hals.

Schadevergoeding bij halsletsel

Een vraag die vaak wordt gesteld door onze cliënten: heb ik recht op een letselschadevergoeding? We doen ons best om dat zo snel mogelijk voor u te beoordelen. Wij geven u in elk geval altijd realistisch advies, zodat u weet waar u aan toe bent. En daar ligt ook onze kracht: professionele hulp bieden op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. Het beoordelen van de haalbaarheid van uw zaak kost u overigens niets. En ook als wij uw zaak verder in behandeling nemen, zit daar in de meeste gevallen (bij erkende aansprakelijkheid) voor u geen kostenplaatje aan vast.

Bewezen succesvol bij letselschade

Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen. Wij behandelen allerlei soorten letselschade (zoals halsletsel, emotioneel letsel en meervoudige letsels) en 90 procent van onze cliënten ontving een schadevergoeding dankzij ons werk. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Bij specifieke vragen over uw letselschadezaak of eigen halsletsel belt u ons op 085 – 07 35 550 (van ma t/m vr 08:30 – 21.30).