Handletsel kan op allerlei manieren ontstaan. Misschien was u betrokken bij een verkeersongeval of is er juist op uw werk iets gebeurd waardoor er letsel aan uw hand of vingers ontstond. Als u iemand anders voor de aan u toegebrachte schade aansprakelijk kunt stellen dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. De tegenpartij dient dan alle geleden en te lijden schade te vergoeden.

Soorten handletsel

Handletsel bestaat in vele vormen en soorten. Denk daarbij niet alleen aan uitwendige beschadigingen aan hand, vingers en nagels maar ook aan inwendige verwondingen zoals een beschadigde zenuw of pees. Soms lijkt letsel aan een hand op het eerste gezicht niet zo ernstig, maar het komt vaak voor dat pas op de langere termijn duidelijk wordt wat de precieze gevolgen zijn. Duurt herstel erg lang en kunt u in die periode niet of niet volledig werken? Dan kan het zijn dat u inkomens- of loonschade lijdt. Daarnaast kan er ook sprake zijn van schade op sociaal vlak, bijvoorbeeld omdat normale zaken als fietsen en autorijden niet meer mogelijk zijn en u extra hulp moet inschakelen.

Schadevergoeding bij handletsel

Als u handletsel heeft, kan dat voor veel hinder en ongemak zorgen. U mist inkomsten en krijgt te maken met allerlei extra kostenposten. Omdat de schade niet uw eigen schuld is, zal de aansprakelijke partij u daarvoor moeten compenseren. Schakel daarom de specialisten van Pals Letselschade in, want zij hebben ervaring met heel veel verschillende soorten letselschade (waaronder handletsel). Wij helpen u met realistisch advies en daadkrachtig juridisch optreden. Daarbij profiteert u van ondersteuning op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak.

Gespecialiseerd letselschadebureau

Of het nu om verkeersongevallen, bedrijfsongevallen of medische fouten gaat; persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en om die reden komen we bij u thuis, waar ook in Nederland. Uiteraard voldoet Pals Letselschade aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade en al meer dan 60 jaar zijn wij actief als gespecialiseerd letselschadebureau. Van de 63.000 slachtoffers die we door de jaren heen geholpen hebben, ontving 90% een schadevergoeding. Bent u benieuwd naar onze klantbeloften, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder. Heeft u specifieke vragen over uw handletsel en uw letselschadezaak, bel ons dan op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).