Uw leven verandert volkomen wanneer u te maken krijgt met hersenletsel door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een ander ongeval. Dit type fysiek letsel staat ook wel bekend als niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Een val, klap op het hoofd of operatie kan hierdoor zeer grote gevolgen hebben voor zowel uzelf als uw gezin. En dan hebben we het nog niet eens over het psychisch letsel dat ermee gepaard gaat. U kunt door het ongeval ook meervoudige letsels hebben opgelopen. Vaak betekent hersenletsel dat u niet meer kunt werken op de manier die u gewend was. Het ongeval heeft dan ook grote financiële consequenties. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Persoonlijk advies voor uw situatie

Naast hersenletsel zijn we bij Pals Letselschade gespecialiseerd in verschillende soorten letselschade. Van dwarslaesie tot en met brandwonden. U hebt hulp nodig bij alles wat er op u afkomt, zowel op juridisch gebied als op medisch, sociaal en financieel gebied. Daarmee bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door Pals Letselschade in de arm te nemen. Maar liefst 90% van hen ontving een schadevergoeding na onze ondersteuning. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Omdat we geloven in persoonlijk advies komen we bij u thuis. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, want Pals Letselschade is in alle regio’s actief. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Hulp bij hersenletsel kost u niets

Veel mensen met hersenletsel door een ongeval zijn bang voor de onkosten die zij moeten maken in een letselschadezaak. Wees gerust: de aansprakelijke partij betaalt de kosten die wij voor u maken. Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, dus u bent in goede handen. Of u een eventuele letselschadevergoeding krijgt en hoe hoog die is, hangt af van heel veel variabelen. Hoe u dagelijks functioneert, of u nog actief kunt zijn op de arbeidsmarkt, hoe blijvend de schade is, alles wordt meegenomen in het oordeel. Voor uitvoerig antwoord op uw vragen over uw opgelopen hersenletsel of de omstandigheden rondom een ongeval, belt u gratis 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). Onze letselschadespecialisten helpen u graag verder.