Als u een heupfractuur heeft dan betekent dat dat uw heup gebroken is. Het is een botbreuk in het voorste gedeelte van het dijbeen. Een heupfractuur ontstaat meestal na een val of een ongeval. Met name ouderen lopen een heupfractuur op, omdat zij vaak door botontkalking al een verzwakt bot hebben. Het kan voor hen grote gevolgen hebben en een heupbreuk kan in verschillende gradaties voorkomen. De breuk kan gedeeltelijk zijn en in ernstige gevallen breekt zelfs de hele heupkop af.

Schadevergoeding bij een heupfractuur

Heeft u een heupfractuur opgelopen als gevolg van een ongeval waarbij u iemand anders aansprakelijk kunt stellen? U heeft dan wellicht recht op letselschadevergoeding. Bij een heupfractuur is de herstelperiode meestal zeer lang. Het kan dan ook een behoorlijke impact op uw leven hebben (zowel nu als in de toekomst). Wilt u weten of u met betrekking tot uw heupfractuur ook voor een letselschadevergoeding in aanmerking komt? Neem dan contact op met één van onze letselschadespecialisten en laat u van professioneel advies voorzien.

Deskundige hulp via Pals Letselschade

Uiteraard heeft u bij een letselschadezaak juridische en financiële hulp nodig. Maar onze service en dienstverlening reikt nog veel verder. U heeft misschien ook medische en sociale vragen. Wij beantwoorden deze graag en deskundig voor u. We beschikken dan ook over ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers en vertellen u graag wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Vraag ons alles over uw behandeling of de eventuele vergoeding. U krijgt altijd eerlijk en realistisch antwoord. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Ruime ervaring op velerlei gebieden

U wilt bij uw juridische strijd uiteraard een ervaren partij inschakelen. Ruim 63.000 letselslachtoffers kozen in het verleden al voor Pals Letselschade. Zij hadden allerlei soorten letselschade waaronder bijvoorbeeld enkelletsel en RSI. Zo’n 90% van onze cliënten ontving een schadevergoeding, zonder ons daarvoor te hoeven betalen. De aansprakelijke partij betaalt namelijk de kosten voor de door ons geleverde werkzaamheden. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Wij komen graag voor persoonlijk advies bij u thuis, in heel Nederland. Zoals u van ons mag verwachten, voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.