U kunt door verschillende redenen heupletsel hebben opgelopen. Vaak ontstaat heupletsel als gevolg van een ongeval (in het verkeer), maar met name bij ouderen kan het ook optreden na een val. Hoe u het letsel ook heeft opgelopen: met de meeste vormen van heupletsel bent u wel een tijdje zoet. De pijn is veelal behoorlijk hevig en het herstel duurt vaak ook een langere tijd. De vraag is zelfs of volledig herstel nog wel mogelijk is. Een heupfractuur is een specifieke vorm van heupletsel, wat inhoudt dat de heup (het voorste gedeelte van het dijbeen) gebroken is.

Heupletsel en een schadeclaim

Heeft u zelf heupletsel opgelopen en kunt u iemand anders hiervoor aansprakelijk stellen? De kans is heel groot dat u dan recht op letselschadevergoeding heeft. Heupletsel vraagt vaak om een enorm lange herstelperiode. Het kan dan ook een behoorlijke impact op uw leven hebben (zowel nu als in de toekomst) en het is belangrijk dat u daarvoor financieel gezien gecompenseerd wordt. Wilt u weten of u met betrekking tot uw heupletsel ook voor letselschadevergoeding in aanmerking komt? Neem dan contact op met één van onze letselschadespecialisten en laat u van professioneel advies voorzien.

Pals Letselschade helpt u deskundig

Bij een letselschadezaak heeft u juridische en financiële hulp nodig. Maar we gaan nog veel verder op het gebied van service en dienstverlening. Misschien zijn er medische en sociale vragen? Wij beantwoorden deze graag en deskundig voor u. En dat mag ook wel, met ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. Vraag ons alles over uw behandeling of de eventuele vergoeding en u krijgt altijd een eerlijk en realistisch antwoord. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Advies voor elke situatie

Naast heupletsel zijn we bij Pals Letselschade gespecialiseerd in nog veel meer soorten letselschade. Het maakt niet uit of dat nu gaat over zaken als bijvoorbeeld polsletsel of een klaplong. Meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor door Pals Letselschade in te schakelen en maar liefst 90% ontving een schadevergoeding na onze ondersteuning. We geloven in persoonlijk advies en komen daarom graag bij u thuis. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, want we zijn in alle regio’s actief. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Onze specialisten helpen u graag verder.