Hielletsel kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeluk. Afhankelijk van de ernst van de schade aan uw hiel, kunt u hier behoorlijk lang last van blijven houden. Lopen gaat niet of in elk geval een stuk moeilijker en daarbij kunnen ook bijkomende pijnklachten optreden aan bijvoorbeeld uw rug. Het vervelende is dat u uw hiel de hele dag door gebruikt. Het is dan niet altijd eenvoudig om uw hiel de rust te geven die hij nodig heeft om het herstel van uw hiel te bespoedigen.

Letselschadevergoeding voor uw hielletsel?

Als u een ander persoon voor uw hielletsel aansprakelijk kunt stellen, is de kans groot dat u recht op een vergoeding van uw letselschade heeft. Span samen met ons een letselschadezaak aan tegen degene die uw hielletsel veroorzaakt heeft en ontvang mogelijk een letselschadevergoeding ter compensatie. Hoe hoog dit bedrag precies is hangt af van meerdere factoren. Bent u bijvoorbeeld beperkt in uw dagelijks functioneren, kunt u nog werken met uw hielletsel of is er sprake van blijvende schade? Onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers zorgt ervoor dat we precies weten hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn. Heeft u specifieke vragen over het letsel aan uw hiel of de omstandigheden rondom uw ongeval? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Ondersteuning op maat via Pals Letselschade

De situatie waarbij uw hielletsel is ontstaan, is bij iedereen weer anders. We helpen u daarom op de manier die het beste bij u past, inclusief alle ondersteuning die u nodig heeft buiten het juridische deel om. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor bij Pals Letselschade. Met name onze persoonlijke aanpak is iets dat veel van onze cliënten enorm aanspreekt, we komen dan ook bij u thuis om uw verhaal te horen. We zijn gespecialiseerd in vele soorten letselschade, waaronder hielletsel, gebitsletsel en bijvoorbeeld gebroken ribben. Dat 90 procent van onze cliënten uiteindelijk een schadevergoeding ontving, zegt genoeg over onze kwaliteiten. Bovendien zijn onze werkzaamheden kosteloos voor u, want de aansprakelijke partij betaalt uw juridische kosten. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact op voor maatwerk. Wij helpen u graag verder.