Hondenbeten kunnen letsel veroorzaken dat lange tijd nodig heeft om te genezen. Daarnaast kan het een traumatische ervaring zijn voor uzelf of uw kind. Vooral wanneer het gaat om aangezichtsletsel. Vaak is er dan ook sprake van psychisch letsel. Als u door een hond gebeten bent en u houdt hier (blijvend) letsel aan over, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Voor het aansprakelijk stellen moet u weten wie de eigenaar is van de hond. Een eigenaar van een dier is aansprakelijk voor letsel dat veroorzaakt wordt aan derden door zijn hond. Wij helpen u bij letselschade claimen, maar ook met aanvullende adviezen over medische, sociale en financiële zaken. Zo krijgt u hulp die echt helpt.

Een letselschadevergoeding is mogelijk

Als u samen met ons een letselschadezaak aanspant, is het mogelijk dat u op basis hiervan een letselschadevergoeding ontvangt ter compensatie van uw hondenbeten. Of u dit bedrag daadwerkelijk toegewezen krijgt en hoe hoog het is, hangt af van talloze variabelen. Zo wordt onderzocht of u beperkt wordt in uw dagelijks functioneren, of u nog kunt werken met uw letsel en of de schade blijvend is of van tijdelijke aard. Al deze zaken spelen mee wanneer de hoogte van het schadebedrag wordt bepaald. Dankzij de ruim 60 jaar ervaring die wij als Pals Letselschade hebben in letselschadebehandeling voor slachtoffers, weten we precies hoe we u optimaal kunnen helpen. Heeft u specifieke vragen over uw opgelopen hondenbeten of over de omstandigheden rondom een ongeval? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Maatwerkondersteuning als hulp bij hondenbeten

Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen. We zijn gespecialiseerd in vele soorten letselschade, waaronder hondenbeten en hersenletsel. Onze dienstverlening kost u niets, want de aansprakelijke partij betaalt uw juridische kosten. Wij komen graag bij u thuis voor persoonlijk advies. Waar u ook woont in Nederland, Pals Letselschade staat voor u klaar. Uiteraard voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact op voor maatwerk. Wij helpen u graag verder.