Na een val of een klap op het hoofd ontstaat in heel veel gevallen hoofdletsel. Hoe groot de schade aan uw hoofd is, is daarbij afhankelijk van de kracht waarmee dit gebeurt en de plek op uw hoofd waar u het letsel krijgt. Is de ernst van het ongeval niet zo erg, dan beperkt het zich vaak tot een kneuzing en/of wond van de huid. Bij zwaarder letsel bestaat de kans op een hersenschudding, hersenkneuzing of zelfs een breuk in het schedelbot. Naast lichamelijke klachten kunt u bij hoofdletsel ook te maken krijgen met psychische schade.

Schadevergoeding bij hoofdletsel

Heeft u op wat voor manier dan ook hoofdletsel opgelopen en kan iemand anders aansprakelijk worden gesteld voor het ongeval? De kans is dan groot dat u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Pals Letselschade behartigt uw belangen en kan degene aansprakelijk stellen die verantwoordelijk is voor uw hoofdletsel. Wij helpen u bij letselschade claimen, geven aanvullende adviezen en bieden hulp die echt helpt. En de aansprakelijke partij betaalt uiteindelijk de juridische kosten die u maakt. U bent bij ons in goede handen, want wij voldoen aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Al meer dan 60 jaar bieden we letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook als het gaat om hoofdletsel. Naast uw letselschadezaak en een eventuele letselschadevergoeding, helpen wij u ook verder met overige zaken. De nasleep van een ongeval kan namelijk behoorlijk heftig zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

De hoogte van uw schadevergoeding

Hoe hoog het bedrag van uw eventuele vergoeding is, hangt af van meerdere factoren. Als uw hoofdletsel ernstig is, zult u een lange tijd moeten herstellen. Ook is het nog maar de vraag of u weer helemaal de oude wordt. Misschien zorgt uw hoofdletsel ervoor dat u beperkt wordt in uw dagelijks functioneren. En hoe zit het met uw kansen op de arbeidsmarkt? Het zijn allemaal vragen die de hoogte van uw schadevergoeding bepalen. Wij komen overigens gewoon bij u thuis om u te helpen. Waar u ook woont in Nederland, Pals Letselschade is altijd in de buurt. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor en van hen kreeg 90% een schadevergoeding toegewezen.

Profiteer ook van onze jarenlange ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Met onze aanpak leveren we steevast maatwerk. Wilt u meteen een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.