De huid is het buitenste gedeelte én het grootste orgaan van ons lichaam. Als u te maken krijgt met een ongeval (bijvoorbeeld in het verkeer of op uw werk), is uw huid vaak het gedeelte dat de eerste klap opvangt. In de huid zitten ontelbare gevoelszenuwen, waardoor letsel aan uw huid vaak erg pijnlijk is. Bij hevige verwondingen aan de huid ontstaat mogelijk een litteken op de plek waar de schade ontstaan is. Zo blijft er vervelend genoeg altijd een zichtbare herinnering bij u achter.

Schadevergoeding bij huidletsel

Als u door toedoen van iemand anders huidletsel heeft opgelopen, dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding van het leed dat u is aangedaan. Ook de eventuele psychische schade die u heeft opgelopen (zoals bij een zichtbaar litteken waar u zich voor schaamt) kan hierbij meegenomen worden. Natuurlijk is een schadevergoeding geen oplossing voor het leed dat u is aangedaan. Toch doet u er goed aan om in elk geval een vergoeding te claimen. U heeft namelijk wettelijk gewoon recht op deze financiële compensatie. De hoogte van de uiteindelijke vergoeding is afhankelijk van vele factoren. Zo zal de aard, omvang en ernst van uw huidletsel zorgvuldig moeten worden vastgesteld. Daarnaast wordt bekeken in hoeverre u bijvoorbeeld nog kunt werken en hoe het uw functioneren belemmert. Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers en kan u uitstekend bijstaan en adviseren. Wij ondersteunen u niet alleen juridisch; ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Schakel ons kosteloos in

U wilt natuurlijk vooraf wel weten of het geld kost als Pals Letselschade aan de slag gaat voor uw letselschadezaak. Het antwoord hierop is nee, want in verreweg de meeste gevallen betaalt de aansprakelijke partij de juridische hulp die wij u bieden. Ruim 63.000 slachtoffers gingen u al voor met hun keuze voor Pals Letselschade. U kunt voor allerlei soorten letselschade bij ons terecht. Dus niet alleen bij huidletsel, maar ook bij hersenletsel en bijvoorbeeld gehoorschade. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau en maak een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Zo krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Uiteraard voldoen wij als bedrijf aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Lees meer over onze klantbeloften of maak direct een afspraak door contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.