Door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval kunt u inwendig letsel oplopen. Elke beschadiging of aantasting van uw organen valt onder deze verzamelnaam. Voorbeelden van inwendig letsel zijn buikletsel, borstletsel, hoofdletsel, hersenletsel of orgaanletsel. Als u hiermee te maken krijgt, heeft dit grote gevolgen voor zowel u als uw gezin. Het spreekt voor zich dat u degene aansprakelijk wilt stellen die verantwoordelijk is voor uw inwendig letsel. Wij helpen u daarbij. Als specialist in letselschade claimen bieden we u bovendien aanvullende adviezen. Hulp die echt helpt.

Documenteer uw inwendig letsel goed

De aard, omvang en ernst van uw inwendig letsel wordt vastgesteld door een specialist in het ziekenhuis. De resultaten van het onderzoek naar inwendig letsel zijn tijdens uw letselschadezaak belangrijk bewijsmateriaal voor het verkrijgen van een eventuele letselschadevergoeding. De hoogte daarvan is namelijk afhankelijk van uw specifieke inwendig letsel. Kunt u er nog mee werken? In hoeverre belemmert het u in uw functioneren? Heelt het letsel op den duur? Dat zijn een aantal voorbeelden van vragen waar het om draait in uw zaak. Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. Inwendig letsel is een van onze specialisaties. Wij ondersteunen u dan ook niet alleen op juridisch gebied. Heeft u medische, financiële of sociale vragen, dan staan wij ook voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Onze hulp kost u niets

Een belangrijke vraag die veel slachtoffers van inwendig letsel hebben: kost het mij geld als Pals Letselschade voor mij aan de slag gaat? Het antwoord is nee. In verreweg de meeste gevallen betaalt de aansprakelijke partij de juridische hulp die wij u bieden. Het is dan ook geen wonder dat ruim 63.000 slachtoffers u voorgingen door voor Pals Letselschade te kiezen. Voor allerlei soorten letselschade kunt u bij ons terecht, waaronder inwendig letsel en whiplash. Van al onze cliënten ontving 90 procent een schadevergoeding. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau en maak een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Uiteraard voldoen wij als bedrijf aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Lees meer over onze aanpak of maak direct een afspraak door contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.