Een kaakfractuur is een breuk in de kaak die ontstaat door inwerkend geweld. Dit kan het gevolg zijn van een ongeval, een valpartij of misschien zelfs mishandeling. U kunt een kaakfractuur oplopen in het kaakbot van zowel de onder- als de bovenkaak. Ook een breuk in de aangezichtsbeenderen (zoals bijvoorbeeld de neus of het jukbeen) valt onder de noemer kaakfractuur. Meestal ontstaat er door zo’n breuk een verstoorde functie van de kaak, waarbij de tanden en kiezen niet meer goed op elkaar passen. Andere kenmerken bij een kaakfractuur zijn onder andere pijn, zwelling, een bloeding en gevoelsstoornissen aan het gelaat.

Schadevergoeding bij een kaakfractuur

Als u uw kaakfractuur heeft opgelopen door toedoen van iemand anders, is de schade bijna altijd te verhalen op de aansprakelijke partij. Dit kan bijvoorbeeld de bestuurder zijn van een auto die u heeft aangereden of de persoon die u tijdens het uitgaan mishandeld heeft. Schakel een letselschadespecialist van Pals Letselschade in zodat u er alles aan doet om uw schade te verhalen. De hoogte van het eventueel aan u uit te keren bedrag is afhankelijk van meerdere factoren. Eén van onze specialisten kan u er alles over vertellen en precies uitzoeken hoe hoog de schadevergoeding is die u kunt claimen. En de kosten van onze werkzaamheden? Als er inderdaad een schuldige aan te wijzen is voor de aan u toegebrachte schade, dan dient de schuldige ook de kosten van onze rechtsbijstand te betalen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw persoonlijke letselschadespecialist van Pals Letselschade helpt u bij de beoordeling van de verhaalsmogelijkheden. Daarnaast hebben we een breed netwerk van experts die we in kunnen schakelen als dat nodig mocht zijn. Zo kunnen we u op elk gebied verder helpen. Wij staan u het gehele traject bij: van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot en met het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. Uiteraard is niet elke zaak hetzelfde. We behandelen een ribfractuur of hersenletsel op een andere manier dan een zaak rondom een kaakfractuur. We komen persoonlijk bij u thuis om úw verhaal te horen. Onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling en de 63.000 slachtoffers die we al succesvol geholpen hebben, bieden het vertrouwen waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).