Bij kneuzingen is er sprake van een beschadiging van onderhuids weefsel door een val, slag of stoot. Een kneuzing kan optreden aan bot, spieren, pezen en aan de huid. Er ontstaat vaak een zwelling en een bloeduitstorting (zichtbaar als een blauwe verkleuring aan de oppervlakte). Ook pijn is één van de dingen waar u mee te maken krijgt bij kneuzingen. De opgesomde symptomen kunt u overigens ook krijgen bij een botbreuk. Raadpleeg daarom altijd een arts als u last heeft van een aan u toegebrachte verwonding. In de meeste gevallen ontstaat een kneuzing door een ongeval, bijvoorbeeld in het verkeer, tijdens het sporten of op het werk. In principe kunnen kneuzingen op alle plekken van uw lichaam voorkomen en zelfs een hersenkneuzing is mogelijk. Hoe lang een kneuzing duurt hangt onder andere af van hoe groot het gebied is dat gekneusd is en welk deel van het lichaam het betreft.

Kneuzingen en schade claimen

Als u iemand anders verantwoordelijk kunt stellen voor de aan u toegebrachte schade, dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Pals Letselschade biedt u de hulp die u dan nodig heeft. Niet alleen bij de juridische kant van uw letselschadezaak, maar ook als u bijvoorbeeld vragen heeft over medische, financiële of sociale onderwerpen. Wij staan u bij met deskundig en professioneel advies en doen er alles aan om een eventuele letselschadevergoeding voor u te claimen. Heeft u specifieke vragen over kneuzingen of de omstandigheden rondom uw ongeval? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

63.000 cliënten zijn u al voorgegaan

U staat er bij ons natuurlijk niet alleen voor. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen. Ons specialisme bestaat uit alle vormen van letselschade: van crush-letsel tot posttraumatische dystrofie en alles wat daartussen zit. Voor maar liefst 90 procent van onze cliënten ontvingen wij een schadevergoeding. Wij komen bij u thuis om uw verhaal te horen en u op alle mogelijke gebieden te ondersteunen. Deze persoonlijke benadering is iets waar wij al veel om geprezen zijn. Maatwerk staat centraal in onze aanpak, samen met de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.