Er zijn veel verschillende vormen van knieletsel. Of het nu gaat om een gescheurde meniscus, een gebroken knieschijf of gescheurde kniebanden: wie letsel aan zijn knie heeft, is daar doorgaans een geruime tijd mee zoet. Soms is volledig herstel niet meer mogelijk en zult u uw hele leven lang de gevolgen ondervinden van de schade aan uw knie. Het heeft een grote impact op zowel uw huidige als uw toekomstige leven. Niet alleen bij uw werk of het sporten, maar ook gewoon in het dagelijks leven. Zeer vervelend dus en al helemaal als de schade het gevolg is van een ongeval waar iemand anders voor verantwoordelijk gesteld kan worden. Wat u dan kunt doen is letselschade claimen bij de verantwoordelijke persoon van het leed dat u is aangedaan. Pals Letselschade helpt u niet alleen met uw letselschadezaak, maar biedt ook aanvullende adviezen.

Hoe hoog is uw schadevergoeding?

Knieletsel wordt aangemerkt als letselschade maar het is vaak lastig om aan te geven hoe hoog de vergoeding precies zal zijn waar u aanspraak op kunt maken. Elke situatie (zowel de aard van het ongeval als de ernst van het knieletsel) is namelijk anders. Eén van onze letselschadespecialisten komt daarom bij u thuis om uw hele verhaal te horen. Uw persoonlijke ervaringen bepalen uiteindelijk het maatwerk dat we u te bieden hebben. Kies ook voor Pals Letselschade, net zoals de ruim 63.000 slachtoffers die u voorgingen. Het spreekt in ons voordeel en getuigt van kwaliteit dat 90% van onze cliënten uiteindelijk een schadevergoeding ontving. Profiteer van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. En de kosten voor onze juridische hulp worden gewoon betaald door de aansprakelijke partij. Uiteraard voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Juridische ondersteuning en meer

Dankzij ruim 60 jaar ervaring weten we dat u niet alleen ondersteuning nodig heeft op juridisch gebied bij letsel en uw letselschadezaak. Ook met medische, financiële of sociale vragen kunt u perfect bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).