Elk kniegewricht bevat gewrichtsbanden en die zorgen ervoor dat uw knie stabiel is. De gewrichtsbanden zorgen ervoor dat uw boven- en onderbeen goed kunnen bewegen ten opzichte van elkaar, terwijl ze toch voldoende stevig met elkaar verbonden zijn. Binnenin het kniegewricht bevinden zich de kruisbanden. Zij kruisen elkaar en hebben de benaming voorste en achterste kruisband. U kunt op verschillende manieren kruisbandletsel opgelopen hebben. Zo kan de voorste kruisband scheuren, bijvoorbeeld tijdens het sporten of bij een ongeluk. Kruisbandletsel is vaak een zeer vervelend letsel en soms is zelfs een operatie nodig. Het herstellen van kruisbandletsel (in welke vorm dan ook) kan vaak maanden duren. Bij verkeersongevallen is vaak een schuldige (of aansprakelijke) aan te wijzen. Is dat ook bij u het geval? Neem dan contact op met onze letselschadespecialisten. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en bieden hulp die echt helpt.

Schadevergoeding bij kruisbandletsel

In de meeste gevallen heeft u recht op schadevergoeding als iemand anders aansprakelijk is voor uw kruisbandletsel. Het is dan mogelijk om de kosten die met uw letsel te maken hebben vergoed te krijgen. Onze letselschadespecialist helpt u bij het berekenen van de totale geleden schade. Hij of zij maakt een analyse van uw situatie en kan vervolgens snel vertellen wat de mogelijkheden van een letselschadezaak zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De kosten van onze dienstverlening worden betaald door de partij die aansprakelijk is voor de schade aan uw kruisband. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijke aanpak door Pals Letselschade

Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers; natuurlijk ook bij kruisbandletsel. Onze letselschadespecialist komt naar u toe om uw verhaal persoonlijk aan te horen. Het maakt daarbij niet uit waar u in Nederland woonachtig bent. Vervolgens wordt berekend welke schadeposten bij de tegenpartij geclaimd kunnen worden. Pals Letselschade neemt u alle zorg uit handen zodat u zich kunt richten op het verdere herstel. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen en 90% van hen kreeg daadwerkelijk ook een vergoeding uitgekeerd. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).