Er bestaan verschillende vormen van longschade. U kunt bijvoorbeeld een klaplong opgelopen hebben of lijden aan een ziekte als longkanker. Longschade kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval. Gaat het om de longen zelf, het longweefsel of heeft het meer met de bronchiën en luchtwegen te maken? Meestal is de schade inwendig, maar longschade kan ook uitwendig zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een geperforeerde long. Soms ontstaan longproblemen door de inademing van schadelijke en giftige dampen en gassen.

Schadevergoeding bij longschade

Heeft u longschade opgelopen en is iemand anders daarvoor verantwoordelijk? De kans is groot dat u dan aanspraak maakt op een schadevergoeding. Wij helpen u graag met het onderzoeken of u recht heeft op zo’n vergoeding en hoe hoog deze dan zal moeten zijn. Een en ander is bijvoorbeeld afhankelijk van de ernst van uw longschade en de nasleep daarvan. Het kan zijn dat u door de schade aan uw longen uw werkzaamheden een tijd niet meer (goed) kunt uitvoeren. Hierdoor mist u inkomsten en bovendien krijgt u te maken met allerlei extra kostenposten. Als de schade niet uw eigen schuld is, moet de aansprakelijke partij u daarvoor compenseren. Schakel op zo’n moment de specialisten van Pals Letselschade in, want wij hebben ervaring met heel veel verschillende soorten letselschade, waaronder longschade. U krijgt van ons altijd een realistisch advies en we zijn in staat keer op keer daadkrachtig op te treden. Daarnaast profiteert u bij Pals Letselschade van ondersteuning op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak. Velen gingen u in het verleden al voor. Zo ontving van de ruim 63.000 slachtoffers die we door de jaren heen geholpen hebben maar liefst 90% een schadevergoeding.

Gespecialiseerd in letselschade

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We komen dan ook gewoon bij u thuis, waar u ook in Nederland woont. Verder voldoen we aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade en zijn we al meer dan 60 jaar actief als gespecialiseerd letselschadebureau. Meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder. Voor specifieke vragen over uw longschade en uw letselschadezaak belt u ons op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).