Meervoudige letsels, ook wel multitrauma genoemd, zijn verschillende soorten letsel die u oploopt door een ongeval. Door een verkeersongeval heeft u bijvoorbeeld een whiplash, maar ook een gebroken been en/of hersenletsel. Door de verschillende soorten letsel bent u beperkt geworden in de alledaagse dingen. In dat geval kan Pals Letselschade uw belangen behartigen en degene aansprakelijk stellen die verantwoordelijk is voor uw meervoudige letsels. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt. Dit is bovendien kosteloos voor u. De aansprakelijke partij betaalt namelijk de juridische kosten die u maakt. U bent in goede handen, want vanzelfsprekend voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade.

Letselschadevergoeding bij meervoudige letsels

Al meer dan 60 jaar biedt Pals Letselschade voor slachtoffers, ook als het gaat om meervoudige letsels. Naast uw letselschadezaak en een eventuele letselschadevergoeding, helpen wij u ook verder met overige zaken waarmee u te maken krijgt. De nasleep van een ongeval is immers heftig. Ineens komen er vragen bij u op over financiële, sociale en medische zaken. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). De hoogte van uw eventuele vergoeding hangt af van diverse elementen. Wordt u door de meervoudige letsels beperkt in uw dagelijks functioneren? Heeft u nog kansen op de arbeidsmarkt? Is de schade blijvend of van tijdelijke aard? Dankzij onze expertise helpen we u op de best mogelijke manier.

Wij komen bij u thuis

U hoeft niet naar één van onze kantoren te komen, wij komen gewoon bij u thuis om u te helpen. Waar u ook woont in Nederland, Pals Letselschade is altijd in de buurt. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor, met allerlei verschillende soorten letselschade. Van hen kreeg 90% een schadevergoeding toegewezen. Dat komt doordat we vooraf een eerlijke en realistische inschatting geven van uw kansen. Als we er vertrouwen in hebben, gaan we er helemaal voor. Zodat u een schadevergoeding ontvangt die past bij de aard van uw meervoudige letsels. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Kies voor onze aanpak van maatwerk. Meteen een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.