Een specifieke vorm van knieletsel is meniscusletsel. Soms wordt dit letsel ook omschreven als een voetbalknie aangezien de blessure erg veel voorkomt in de voetbalsport. Maar natuurlijk kunt u meniscusletsel ook op heel veel andere manieren oplopen; bijvoorbeeld bij een ongeval in het verkeer of op het werk. Een aandoening aan de meniscus ontstaat meestal als de knie zich strekt en tegelijkertijd een draaibeweging maakt. Het gevolg is dan een scheur in de binnen- of buitenmeniscus. Door irritatie bij een kapotte meniscus kan er vocht in de knie ontstaan. Een scheur in de meniscus kan soms vanzelf genezen. Wanneer de klachten blijven aanhouden, wordt u meestal doorverwezen naar een orthopedisch chirurg. Hij kan dan door middel van een kijkoperatie eventuele beschadigingen herstellen.

Schadevergoeding bij meniscusletsel

Is uw meniscusletsel ontstaan door toedoen van iemand anders? Kunt u met andere woorden iemand aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade? Leg uw probleem voor aan de medewerkers van Pals Letselschade. Bij ons zijn specialisten werkzaam op het gebied van letselschade (zoals meniscusletsel) die precies weten wat de gevolgen in de praktijk kunnen zijn. Wij kunnen u helpen met het claimen van letselschade en geven aanvullende adviezen. Zo weet u zeker dat onze hulp echt helpt. We doen ons best om een en ander snel voor u te beoordelen. U krijgt in elk geval altijd realistisch advies, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Daar ligt ook onze kracht: het bieden van hulp op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. U wilt ook weten hoe het zit met de kosten? U bent ons niets verschuldigd als onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van uw zaak beoordelen.

60 jaar bewezen succesvol bij letselschade

Meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor en kozen voor ons toen zij op zoek waren naar een letselschadespecialist. Wij behandelen allerlei soorten letselschade (waaronder gehoorschade, emotioneel letsel en bijvoorbeeld crush-letsel) en 90 procent van onze cliënten ontving uiteindelijk een schadevergoeding. We hanteren altijd een persoonlijke aanpak, wat onder andere inhoudt dat we bij u thuis langskomen; waar u ook woonachtig bent in Nederland. Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Bij specifieke vragen over uw letselschadezaak of meniscusletsel belt u ons op 0800 – 899 85 33 (van ma t/m vr 08:30 – 21.30).