Nekletsel of halsletsel kan op verschillende manieren ontstaan. Misschien is er op uw werk iets gebeurd waardoor u letsel aan uw nek heeft opgelopen of het kan bijvoorbeeld zijn dat u een (auto)ongeluk heeft gehad. Verder kan er ook letsel aan uw nek ontstaan zijn als gevolg van een wurgpoging of door een steek- of schotwond in de nek. Heeft iemand anders bij u deze schade aan uw nek toegebracht en kunt u die persoon verantwoordelijk stellen voor het gebeuren? Neem dan contact op met Pals Letselschade. Wij beschikken over specialisten op het gebied van letselschade (waaronder nekletsel) die precies weten wat de gevolgen in de praktijk kunnen zijn. Laat ons u helpen met het claimen van letselschade en ontvang bovendien nuttige en aanvullende adviezen. Zo bent u er zeker van dat onze hulp echt helpt.

De meest voorkomende vorm van nekletsel is whiplash

Wie het heeft over nekletsel denkt al gauw aan een whiplash. Logisch ook, want dat is voor vrijwel iedereen de bekendste vorm van schade aan de nek. U kunt een whiplash oplopen als uw hoofd abrupt vooruit en achteruit wordt bewogen. Het heeft iets weg van de beweging die een zweep maakt en dat verklaart dan ook direct de benaming whiplash. Bij nekletsel in de vorm van een whiplash is vaak meer aan de hand dan alleen dat, want ook het hoofd en de rug kunnen behoorlijk wat te verduren krijgen. Zo kunt u tegelijkertijd te maken hebben met een hersenschudding.

Schadevergoeding voor nekletsel?

De belangrijkste vraag die onze cliënten ons stellen is meestal deze: heb ik recht op een letselschadevergoeding? We doen er alles aan om dat zo snel mogelijk voor u te beoordelen. Wij geven u altijd realistisch advies, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Dat is ook waar we goed in zijn: professionele hulp bieden op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. Het kost u verder niets als wij de haalbaarheid van uw zaak beoordelen. En ook bij het verder in behandeling nemen van uw zaak, zijn er in geval van erkende aansprakelijkheid voor u geen kosten aan verbonden.

Bewezen succesvol bij letselschade

Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor met hun keuze voor Pals Letselschade. Wij behandelen allerlei soorten letselschade (zoals nekletsel, meniscusletsel en longschade) en 90 procent van onze cliënten ontving een schadevergoeding dankzij ons werk. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Heeft u specifieke vragen over uw letselschadezaak of nekletsel bel ons dan op 0800 – 899 85 33 (van ma t/m vr 08:30 – 21.30).