Het oog is een kwetsbaar orgaan en speelt een belangrijke rol in ons dagelijks functioneren. We gebruiken onze ogen nagenoeg de hele dag, dus oogletsel kan zeer ingrijpende gevolgen hebben op iemands leven. Letsel aan het oog kan op verschillende manieren ontstaan. De ene keer is het onschuldig en gaat het om een vuiltje in het oog. Maar het kan ook erger, bijvoorbeeld als een scherp voorwerp in de oogbol dringt (bij gebroken glas of bij het zagen van hout bijvoorbeeld). Ook kunt u lasogen hebben opgelopen of wellicht dat u chemische stoffen in uw oog hebt gekregen. Wat de reden van uw oogletsel ook is, als de schade aan uw oog is toegebracht door een derde die u hiervoor ook verantwoordelijk kunt stellen, dan heeft u wellicht recht op een schadevergoeding.

Letselschadevergoeding claimen bij oogletsel

Pals Letselschade is u graag van dienst bij letselschade claimen. We geven aanvullende adviezen en bieden hulp die echt helpt. We hebben meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook als het gaat om oogletsel. Uiteraard is elke letselschadezaak anders en hangt de hoogte van een eventuele letselschadevergoeding af van heel veel variabelen. U moet hierbij niet alleen denken aan de ernst van het letsel zelf, maar ook wat dit voor gevolgen heeft voor uw dagelijks leven en werkzaamheden. Misschien kunt u tijdelijk niet meer werken of loopt u op een andere manier inkomensderving op.

Altijd in goede handen bij Pals Letselschade

Oogletsel is één van de vele soorten letselschade waarin we ons gespecialiseerd hebben. Ook bij rugletsel, een miltruptuur of bijvoorbeeld longschade kunt u prima bij ons terecht. Profiteer van onze jarenlange ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, want wij komen voor persoonlijk advies graag bij u thuis. Al meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor met hun keuze voor Pals Letselschade. Wij ondersteunen u niet alleen op juridisch gebied. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij direct voor u klaar. Onze letselschadespecialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). Wilt u meer weten over onze aanpak of een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.