Er bestaan verschillende vormen van oorletsel of gehoorletsel. Als het gaat om een beschadiging van het zichtbare deel van het oor, spreken we over uitwendig oorletsel. Bij inwendig oorletsel is van de buitenkant niet zichtbaar wat voor schade er aan uw oor is ontstaan. In de meeste gevallen betreft het hier problemen met het gehoor zelf, zoals inwendige schade aan het trommelvlies of de gehoorbeentjes in het binnenoor. Het gevolg kan zijn dat er gehoorverlies optreedt, of erger nog dat er permanente doofheid optreedt. U doet er dus altijd verstandig aan om bij oorletsel een arts te raadplegen, om de schade zo veel mogelijk te beperken. Hij of zij kan u precies vertellen welke medische behandeling in uw geval het meest geschikt is. Bij uitwendige schade aan het oor is plastische chirurgie soms noodzakelijk om het oorletsel te verhelpen.

Oorletsel en een schadevergoeding claimen?

Heeft u oorletsel opgelopen omdat u het slachtoffer was van een arbeids– of verkeersongeval? Als u hier iemand anders voor verantwoordelijk kunt stellen, heeft u recht op een vergoeding van de letselschade. Wij helpen u graag bij letselschade claimen en hebben meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. Ruim 63.000 slachtoffers zijn u voorgegaan met hun keuze voor Pals Letselschade. En maar liefst 90 procent daarvan heeft door onze tussenkomst een schadevergoeding ontvangen. De hoogte van een eventuele letselschadevergoeding hangt af van vele factoren. Schakel daarom een letselschadespecialist van Pals Letselschade in en profiteer van deskundig en professioneel advies. Hierbij worden alle zaken meegenomen die van belang zijn bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding.

Vergaande ondersteuning door Pals Letselschade

We zijn in heel veel soorten letselschade gespecialiseerd. Naast oorletsel kunt u ook denken aan onder andere een hersenkneuzing of longschade. Profiteer van onze jarenlange ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau en schakel de specialisten in die u nodig heeft. Wij ondersteunen u op meer gebieden dan alleen op juridisch vlak. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan onze letselschadespecialisten voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (op werkdagen van 08:30 – 21.30). Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.