U kunt orgaanletsel oplopen door een verkeersongeval of een arbeidsongeval. Orgaanletsel is een verzamelnaam voor elke beschadiging of aantasting van uw organen en wordt ook wel inwendig letsel genoemd. Er zijn verschillende voorbeelden van orgaanletsel te noemen, zoals hersenletsel of een miltruptuur. Het kan grote gevolgen voor zowel u als uw gezin opleveren als u te maken heeft met letsel aan uw organen. Het spreekt voor zich dat u de persoon aansprakelijk wilt stellen die verantwoordelijk is voor de aan u toegebrachte schade. Wij zijn u daarbij uitstekend van dienst. Als specialist in letselschade claimen bieden we u bovendien aanvullende adviezen.

Documenteer alles omtrent uw orgaanletsel

Een specialist in het ziekenhuis kan de aard, omvang en ernst van uw orgaanletsel vaststellen. De resultaten van het onderzoek naar orgaanletsel zijn tijdens uw letselschadezaak belangrijk bewijsmateriaal voor het verkrijgen van een eventuele letselschadevergoeding. De hoogte daarvan is namelijk afhankelijk van meerdere factoren dan alleen het specifieke inwendig letsel. Kunt u nog werken met uw klachten? In hoeverre belemmert het orgaanletsel uw functioneren? Kan het letsel op den duur volledig genezen? Pals Letselschade beschikt over meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. Orgaanletsel is een van onze specialisaties. Wij ondersteunen u dan ook niet alleen op juridisch gebied. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Onze hulp kost u niets

Een vraag die vaak wordt gesteld door onze cliënten: kost het mij geld als Pals Letselschade voor mij aan de slag gaat? Het antwoord is nee. Meestal betaalt de aansprakelijke partij de juridische hulp die wij u bieden. Het is dan ook geen wonder dat ruim 63.000 slachtoffers u voorgingen door voor Pals Letselschade te kiezen. U kunt bij ons voor allerlei soorten letselschade terecht, waaronder ook oogletsel en stralingsletsel. Van al onze cliënten ontving 90 procent een schadevergoeding. Maak een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Het maakt niet uit waar u in Nederland woonachtig bent, want wij komen graag naar u toe. Uiteraard voldoen wij als letselschadebureau aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Lees meer over onze aanpak of maak direct een afspraak door contact op te nemen.