Wanneer u na een ongeval letsel heeft aan botten en pezen, valt dat onder orthopedisch letsel. Enkele voorbeelden van orthopedisch letsel zijn een verbrijzeld been of arm, nek- en rugwervelbreuken en heupletsel. Het spreekt voor zich dat deze soorten letsel veel problemen met zich meebrengen. Niet alleen in uw dagelijkse functioneren, maar ook op medisch, financieel en sociaal gebied. Daarom helpt Pals Letselschade u verder op al deze gebieden. Als u het orthopedisch letsel heeft oplopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een overig ongeval, kunnen wij u helpen met letselschade claimen. Maar ook met andere vragen kunt u bij ons terecht. Wij bieden hulp die echt helpt en waar u op dit moment het meest aan heeft.

Letselschadevergoeding ter compensatie

De fysieke en emotionele gevolgen van uw orthopedisch letsel zijn groot. Misschien lijdt u inkomensverlies doordat u niet meer kunt werken. Of loopt u die promotie mis die eraan zat te komen. Als uw orthopedisch letsel is veroorzaakt door iemand anders, helpen wij u om in een letselschadezaak een eventuele letselschadevergoeding te ontvangen. De mate waarin u beperkt wordt in uw dagelijks functioneren en uw kansen op de arbeidsmarkt spelen daarbij een belangrijke rol. Uw specifieke situatie is ons uitgangspunt. Uw orthopedisch letsel, uw leven en uw ongeval zijn uniek. Om die reden bieden bij u maatwerk. Uiteraard voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

U bent in goede handen

Onze letselschadespecialist heeft veel kennis en ervaring met het behartigen van de belangen van mensen die door een ongeval orthopedisch letsel hebben opgelopen. Daarnaast beschikt Pals Letselschade over een breed netwerk van experts. Daardoor kunnen we u op elk gebied verder helpen. Onze letselschadespecialist staat u bij van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot en met het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. Elke zaak is anders. Een dwarslaesie of hersenletsel behandelen we heel anders dan uw zaak met orthopedisch letsel. Daarom komen we bij u thuis om uw verhaal te horen. Onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling en de 63.000 slachtoffers die we al geholpen hebben, bieden het vertrouwen dat u nodig heeft. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).