Het verliezen van uw partner of familielid door overlijden als gevolg van een noodlottig verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een overig ongeval is verschrikkelijk. U komt daardoor terecht in een emotionele achtbaan en loopt tegen talloze praktische zaken aan. Met al deze zaken kunnen wij u helpen. Of het nu om vragen op financieel, juridisch, sociaal of maatschappelijk gebied gaat: Pals Letselschade staat voor u klaar. Indien iemand door een ongeval om het leven komt, is er sprake van overlijdensschade. In Nederland kunnen nabestaanden volgens de wet een aantal kosten vergoed krijgen. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Financiële onzekerheid door overlijdensschade

Het verlies van een partner of familielid gaat gepaard met een groot emotioneel gemis. Naast dit gemis en de emotionele verwerking van het verlies kunt u te maken krijgen met financiële onzekerheid. Door het wegvallen van een inkomen door het overlijden, kan uw gezin te maken krijgen met financiële schade. Onze letselschadespecialist helpt u bij het berekenen van de overlijdensschade. Zodra we een analyse hebben gemaakt van uw situatie, kunnen we u direct vertellen wat de mogelijkheden van een letselschadezaak zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien is onze hulp kosteloos voor u. De kosten worden betaald door de partij die aansprakelijk is voor het overlijden van uw dierbare. Uiteraard voldoen wij met onze werkwijze aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Wij nemen u alle zorg uit handen

Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook als het gaat om overlijden. Onze letselschadespecialist berekent allereerst de overlijdensschade. Denk daarbij aan de kosten voor de begrafenis, kosten van levensonderhoud (indien u als nabestaanden financieel afhankelijk waren van de overledene) en een vergoeding voor ondersteuning in gezin of huishouden. Huishoudelijke hulp en verzorging van kinderen zijn hier voorbeelden van. Wij nemen u deze zorg uit handen zodat u zich kunt richten op de emotionele verwerking van het overlijden van uw naaste. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door te kiezen voor Pals Letselschade en 90 procent van hen kreeg een vergoeding uitgekeerd. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).