Voor veel bewegingen die we dagelijks maken hebben we de pols nodig. Ook bij het sporten wordt de pols vaak intensief gebruikt. De meeste letsels en klachten aan de pols ontstaan dan ook tijdens sportieve activiteiten. Polsletsel kan echter ook het gevolg zijn van een ongeluk in het verkeer of op het werk.

Meer informatie over polsletsel

Met een gekwetste pols worden de meest voor de hand liggende bewegingen opeens erg moeilijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het openmaken van het deksel op een potje of het omdraaien van de voordeursleutel. In de meeste gevallen gaat het bij polsletsel om een fractuur of verrekking van het polsgewricht, maar ook de beknelling van zenuwen of een ontwrichting van de pols zijn veel voorkomende polsaandoeningen.

Schadevergoeding bij polsletsel

Als u door toedoen van iemand anders polsletsel heeft opgelopen, dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding van het leed dat u is aangedaan. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van vele factoren. Zo zal de aard, omvang en ernst van uw polsletsel zorgvuldig moeten worden vastgesteld. Daarnaast bekijken we in hoeverre u bijvoorbeeld nog kunt werken en hoe uw letsel uw functioneren belemmert. Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers en kan u uitstekend bijstaan en adviseren. Wij ondersteunen u daarbij niet alleen juridisch; ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

U kunt ons kosteloos inschakelen

Vraagt u zich af of het geld kost als Pals Letselschade voor uw letselschadezaak aan de slag gaat? Het antwoord hierop is nee, want in verreweg de meeste gevallen betaalt de aansprakelijke partij de juridische hulp die wij u bieden. Al meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor met hun keuze voor Pals Letselschade. Met allerlei soorten letselschade kunt u dan ook bij ons terecht. Naast polsletsel zijn wij ook gespecialiseerd in hersenletsel en bijvoorbeeld zintuigschade. Profiteer van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau en maak een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Zo krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Lees meer over onze aanpak of maak direct een afspraak door contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.